tiistai 21. elokuuta 2018

Salaisuus

Vuodenaikojen vaihtuminen on vaativa ajanjakso, sillä näihin aikoihin pukeutuu helposti liian kevyesti tai turhan lämpimästi. Aamuun sovelias vaatetus saattaa töistä palatessa olla jo täysin väärä.

Olen katsonut jonkin verran stand-up komiikkaa, jota on helppo tillottaa vaikka kännykän ruudusta, sillä harvoin koomikot ovat niin valovoimaisia, että heitä haluaisi seurata 65 tuuman näytöltä.

Eräs koomikko puhui salaisuuksista. Minulla on pari salaisuutta, jota en ole kertonut kenellekään, toinen niistä on pankkikorttini pin-koodi, tietokoneen salasanan olenkin jo paljastanut lapsilleni.

Käväisin kotimatkalla tammelalaisessa kahvilassa, jonne Simo F. saapui. "Mitä herra Simo", eräs mies kysyi Simo F:ltä. "Mitäpä tässä, olen tehnyt vähän palindromeja", Simo F. vastasi. On vaikeaa istua samassa kahvilassa julkkiksen kanssa ja yrittää näyttää siltä, ettei huomaa tätä. Niskalihakseni kipeytyivät, sillä nautin teeni pää vinossa, etten vaikutaisi uteliaalta.  Kun silmäni olisivat luonnostaan asettuneet Simo F:n lierihatun tienoille, jouduin sen sijaan tuijottamaan niska kenossa lehtitelinettä, johon oli kasattu vanhoja Tieteen kuvalehtiä.

Ei kommentteja: