tiistai 21. toukokuuta 2024

Asiatonta nro 1 ja 2

Asiatonta nro 1:

Olin kustantamon järjestämässä koulutustilaisuudessa. Ilmoittauduin siihen ihan uteliaisuuttani.  Pitkän harkinnan jälkeen pidin yhden puheenvuoron. Ei siitä sen enempää.

Kaikki olivat taas kerran ystävällisiä, mutta  tunsin siitä huolimatta voimakasta ulkopuolisuutta, sillä muut tuntevat toisensa, ovat julkaiseet ensimmäisen romaaninsa jo päiväkotiaikoinaan ja saaneet kaikki kuviteltavissa olevat palkinnot. 

Silloin auttaa, kun ajattelen, että olen lääketieteen tohtori, vaikka en mieti koko asiaa milloinkaan muulloin. En edes sano sitä ääneen. Tittelistä ei ole minulle mitään muuta hyötyä.

Asiatonta nro 2:

Olen käyttänyt unimaskia, jonka kuminauhat löystyvät käytössä. Ystävä kertoi käyttävänsä alushousuja unimaskina. Nyt minäkin nukun mustat alushousut päässäni.  Tätä tietoa olette varmasti kaivanneet.

 

 


'


8 kommenttia:

Leena Laurila kirjoitti...

Sinä käyt minusta usein epämukavuusalueella, se on rohkeaa. Uskon, että sinulta ne alueet vähenevät yksi toisensa jälkeen. En tarkoita noita alushousuja, nehän saattavat olla maskeja mukavammat.

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Niin taitaa olla. Ei se taida silti käydä yhtään helpommaksi.

Toini kirjoitti...

No mutta nyt kun kerroit niin laita seuraavaksi kuva uudesta unimaskistasi !!!

Marjatta Mentula kirjoitti...

Hyvä vinkki, kiitos!
Meillä on makuuhuoneessa kaksikiskoinen verhotanko, sisempänä pimennysverhot ja niitten päällä nätimmät, kun ei viitsi katsella niitä peltimäisiä pimentäviä verhoja - no silti jostain raosta sitä valoa vain tulee. Pikkarit silmillä saattaa olla ratkaisu.

Ihailen sitä, miten jaksat käydä kirjoittamiskoulutuksissa. Itse juuri mietin, viitsisinkö osallistua kansalaisopiston kahden päivän kurssille "Salaisuuksia ja terapeuttista kirjoittamista". Kurssin nimi houkuttelee. Minulla ei kylläkään ole mitään kunnianhimoisia tavoitteita. Tajuan, että jos tähtäisin johonkin blogijuttuja isompaan, niin minullahan loppuu aika.

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Tämä ei ollut kirjoituskoulutus vaan mediavalmennus. En tiedä kannattaako mihinkään tähdätä vaan tehdä sitä mikä tuntuu omalta. Onhan tästä hommasta saanut paljon. Aika loppuu itse kultakin.

Marjatta Mentula kirjoitti...

Juuri niin, Heidi, sitä mikä tuntuu omalta. Se unohtui sanoa, että lääketieteen tohtorin arvo on oikeasti iso juttu!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos päivän pelastavasta naurusta, repesin tuosta pikkarimaski-ideasta totaalisesti. Onko merkillä väliä, perus-Sloggit vaiko vähän fiinimmät pöksyt?

Hyvää kesää niin epämukavuusalueella kuin sillä tutulla ja turvallisella!

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Hyvää kesää sinnekin!