sunnuntai 9. marraskuuta 2008

Akateemiset naiset ja peräkammarin pojat

Yksi neropatti mies on väitellyt miesraukkojen kaltoinkohtelusta avioliittomarkkinoilla. Me koulutetut naiset emme ota vähemmän ansaitsevia miehiä elätettäväksemme ja nuo miehet jäävät vallan vaille naisseuraa. Voihan se olla, ettei maaseudun peräkammarin pojan tai syrjäytyneen alkoholisoituneen miehen ja koulutetun naisen välillä ole paljon yhteistä. Toisaalta joku nainen saattaa ottaa tuollaisen miehen vastuksekseen. Varmasti fiksu älykäs mies kelpaa akateemiselle naiselle vaikka saisikin vähemmän palkkaa. Mikä sitten kelpaa tuolle fiksulle miehelle, miesten valintakriteerit ovat nuoruus ja kauneus. Mies voi nostaa haluttavuuttaan nostamalla asemaansa yhteiskunnallisesti naisen tulee olla vain nuori ja nätti. No ehkä asiat eivät ole noin yksinkertaisia.

Miehet eivät usein kestä yksinoloa. Miehet ovat usein "yksinäisiä" myös avioliitoissaan ja siihen tarvitaan rakastajatar. Naisten kesken on keskusteltu siitä, että jos fiksun miehen haluaa saada on osuttava siihen kahteen tuntiin kun edellinen nainen on lähtenyt. Tavallisimmin silloinkin on myöhäistä sillä vaihto tapahtuu vauhdissa ja miehen tavarat kärrätään jo suoraan uuden tyttösen asuntoon.

Olen jo hankkinut kaksi lasta ja kokenut avioliiton, joka ei ehkä ollut parhaimmasta päästä, mutta en kadu. Torsti Lehtinen on sanounut, että "Ihminen tekee virheitä, virheet tekevät ihmisen". Minusta se on lohduttavasti sanottu. Virheitä ihmissuhteissa on tullut tehtyä myös ennen ja jälkeen avioliiton, mutta ne ovat osa minua.

1 kommentti:

Celia kirjoitti...

Onko tämä neropatti ihan oikeasti _väitellyt_ eikä vain väittänyt? Netti-Hesarissa kerrottiin yhdestä näin _väittäneestä_.

http://www.hs.fi/talous/artikkeli/Miestutkija+Palkkatasa-arvo+tekisi+naisista+miehi%C3%A4+vauraampia/1135240915222