maanantai 10. marraskuuta 2008

selvennys

Siinä jutussa, jossa sanottiin, että naiset eivät ota vähemmän ansaitsevaa miestä vaan ovat mielummin ilman ei ilmeisesti ollut kyse väitöskirjasta vaan korkeintaan gradusta tai väitteestä jollain miespäivillä...

3 kommenttia:

mea kirjoitti...

Se "miestutkija" on Blogimaailman kuuluisa Ihmissuhde-Henkka. Kirjoittanut blogia, markkinoinut kuuluisaa markkina-arvoteoriaa ja provosoinut lukijoita jo vuosia Ihmissuhteet ja tasa-arvo -blogissa: katso ja hämmästy

Kiitos muuten Saunaiho-blogistasi. Osuin tänne aikapäiviä sitten mainion blogi-nimen perusteella ja ihaillut siitä lähtien suunnattomasti elävää kielenkäyttöäsi.

Celia kirjoitti...

Tämän minä tiesinkin, että _tämä_ minun linkkaama - ja nyt Meankin mainitsema - henkilö väittää kaikenlaista, mutta ei ole väitellyt.

Halusinkin tietää, tarkoitammeko me - minä ja sinä - samaa ihmistä, eli tätä ihmissuhde-Henkkaa vai onko tosiaankin olemassa vielä joku muu samanhenkinen ihmissuhdeasiantuntija, joka on ihan oikeasti väitellyt ja josta en tiedä yhtään mitään. Valitettavasti ei edes selvennyksesi tuonut selvyyttä tähän minua suuresti vaivaavaan kiperään kysymykseen. ;)

mea kirjoitti...

Kyllä se on tämä sama Henkka, joka sanoo tekevänsä väitöskirjaa aiheesta.

Laasasen tänä vuonna ilmestynyt kirja Naisten seksuaalinen valta perustuu puolestaan hänen vuonna 2006 tekemäänsä graduun Naisten seksuaalinen valta.

Jos Henkka saa väitöskirjansa hyväksyttyä esittämillään argumenteilla, niin minulta menee kyllä lopullisesti usko tieteeseen ja väitöskirjoihin.