lauantai 20. lokakuuta 2012

Kerttu ehdokkaana

Arvoisa emäntä,

Ei ole lystiä, että tönitään, kun yrittää ystävällisesti nuolla pystyssä törröttäviä hiuksia ojennukseen. Nouse sitten tukka sotkussa, ei kiinnosta minua.

Olen lähtenyt politiikkaan, jonne minua on jo pitkään pyydelty. Sinne tarvitaan kaltaisiani jämäköitä ehdokkaita, jotka eivät ole politiikassa ryvettyneet (vielä). Sain vaalitukea eräältä kansainväliseltä kissanruokafirmalta. Tuki ei tule luonnollisestikaan  pyyteettömään poliittiseen toimintaani vaikuttamaan. Koska poliittisesta kentästä ei sopivaa puoluetta löytynyt, jouduin perustamaan Itsenäisten Pienkotieläinten Peruspienpuolueen, jonka puheenjohtaja olen. Puolueohjelmamme peruspilarit esitän tässä:

1. Pakkosterilisaatiot kiellettävä!
2. ALVit pois laadukkaista kissanmuonista!
3. Ilmainen terveydenhuolto rotukissoille!
4. Markka takaisin!
5. Suomen kissat pois EU:sta!
6. Itsenäinen Kissasuomi!

Kävin jo tarkistamassa valtuustosalin. Sinne on saatava lisää nojatuoleja, joihin saattaisi kyntensä upottaa. Pitäähän jotain näpräämistä olla, kun joutuu kuuntelemaan yksinkertaisten valtuutettujen pitkäpiimäisiä jorinoita.

Heippa! Lähden vaalimökille jakamaan materiaalia. Se neulehame, jota väkerrät on liian kapea. Kehottaisin purkamaan. Et sinä sitä muutenkaan käytä, tuollainen paksu villavaate lihottaa.

Kunnioittaen,
Kerttu

5 kommenttia:

Hoo Moilanen kirjoitti...

Sinulla on selkeä ohjelma, hyvä hyvä!

Yleensä ne tuppaavat lupaamaan ennen vaaleja yhdeksän hyvää ja kymmenen kaunista, kaikkea kaikille.

Musta kirjoitti...

Toivottavasti Pienperspuolue pärjää! Ryvettymisestä en tiä mitään, mutta rastoja ei kannata yrittää hankkii, huomasin just itekin.

Unknown kirjoitti...

Oon täysin samaa mieltä kertun ensimmäisen lauseen kanssa. Siis sen joka alkaa sanalla EI. :)

Polga Sir Vinskin palvelijana kirjoitti...

Vinski on jo useampaan kertaan huomauttanut Kissa-asiamiehen tarpeesta! Toivottavasti Kerttu otat sen myös ohjelmaan.
Lisäksi on toivottu Palvelijoiden pakkouudelleenkoulutusta tietyin väliajoin sekä pätevyysvaatimusten tarkastusta ja näyttöjä... >O<

Harmaa kirjoitti...

Hyvä, VINSKI!