keskiviikko 6. helmikuuta 2019

Kaksi kokousta

Olen kuunnellut tänään parin tunnin ajan asiaa palvelumuotoilusta. Kuulin termin  ensimmäisen, mutta tuskin viimeisen kerran. Kukaan ei oikein etukäteen tiennyt mistä on kysymys ja vähän hämäräksi se jäi vieläkin.

Palvelukokemus on nyt huippumuotia. Ei riitä, että lonkka leikataan tai keuhkokuume hoidetaan vaan hoidosta kuuluu saada elähdyttävän positiivinen kokemus.

Ei ole sama miten sairaalaruoka asetetaan tarjottimelle tai mistä lasista maitoa juodaan, sillä sekin on kokemus. Jos sairaala tarjoaa ruoat vääristä astioista niin asiakas karkaa muualle. Käyttää valinnan vapauttaan.

Töiden jälkeen osallistuin Pirkkalaiskirjailijoiden kokoukseen, jossa riideltiin kirjailijayhdistyksen nimestä. Vanha nimi voitti, joten sillä jatketaan. Kokous oli kiihkeä ja niitä, jotka halusivat nimeä vaihtaa, lyötiin Väinö Linnalla. Kerrankin kokouksessa oli runsaasti väkeä.

7 kommenttia:

Marjatta Mentula kirjoitti...

Voi hyvät hyssykät, ai että elähdyttävä kokemus! Minä olen tyytyväinen, jos kirurgin veitsi ei lipsu. Robotti on tietysti tarkka.

Oliko uusissa nimiehdotuksissa hyviä?

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Uusi ehdotus (vain yhdestä äänestettiin) oli Tampereen kirjailijat. Kokouksen alku oli suorastaan agressiivinen, kun vanhaa nimeä puolustettiin. Nimi tuntui menevän tunteisiin. Pärjään hyvin vanhallakin nimelläkin ja onhan se hienoa kuulua samaan yhdistykseen kuin Kirsi Kunnas.

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Nyt tuohon tuli yksi kin-loppu liikaa.

Marjatta Mentula kirjoitti...

Vanha on parempi, uusi olisi ollut tylsä.

Nimetön kirjoitti...

Täällä taas se sama konsonanttifriikki: oikea kirjoitusasu on aggressivinen... Rohkenen mainita tämän kun et suuttunut renessanssista, ja kun olet kirjailija.
T. Ujo (ja siksi ano) pitkäaikaislukijasi

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Tosiaan siinähän pitäisi olla kaksi g-kirjainta. Teen sen taatusti uudelleen kuten renessanssinkin. Onneksi menen seuraavaksi barokin taiteen kurssille.

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Kirjailija kuulostaa vähän liioittelulta.