tiistai 8. helmikuuta 2011

Used by professionals

Lisää syvällisiä elämänohjeita: ei kannata syödä tukevasti juuri ennen Jazzexercise-tuntia. Kaikki energia menee vatsansisällön pitämiseen siellä mihin se kuuluu (ettei se joudu balettiopiston lattille).

Miksi kaikki tavarat tippuvat vessanpyttyyn. Äsken sinne putosi juuri avattu pumpulipussi.

Ostan lähikaupasta shampoota. Pullo on musta ja siinä lukee: used by professionals. Muovipullossa on tuotetta puoli litraa ja se maksaa muutaman euron. Used by professionals tekee siitä hyvää shampoota.

Hesarissa lapset kirjoittivat siitä minkälaiset lapset ovat suosittuja. He ovat rikkaista perheistä, pukeutuvat oikealla tavalla,ovat ulospäin suuntautuneita, eivät liian hyviä eivätkä myöskään liian huonoja koulussa. Onko siinä paljonkaan eroa aikuisten maailmaan. Köyhä yksinhuoltaja ei ole suosionsa huipulla.

2 kommenttia:

tikitys kirjoitti...

Vessanpöntöissä on magneetteja tai aika-avaruus kummallisesti kaarella, siksi ne vetävät tavaroita puoleensa.

Sama ilmiö on muuten havaittavissa keilaradan viertä pitkin kulkevissa kouruissa, jotka vetävät keilapalloja puoleensa.

En ole keilaamassa käynytkään pitkään aikaan.

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Miksi esineet putoavat nimenomaan kun kansi on auki? Minulla on pieni kylppäri ja kaappi vessanpytyn yläpuolella. Kun avaan oven niin aina joku purnukka kellahtaa alas. Magneettiteoria on ihan varteenotettava. Joku arveli pyttyyn putoamisten liittyvän maailmankaikkeuden outoon huumorintajuun.