keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Kertun syksy

Kunnioitettu emäntäni,

Ilmassa ja vähän teikäläisessäkin tulevat ilmi syksyn merkit. Minulla on onneksi varsin tasalaatuiset oltavat vuodenajasta riippumatta.

Aloitit vaihteeksi uuden harrastuksen, flamencon. Sopiihan tuotakin koittaa. Ei siitä mitään tule. Sano minun sanoneeni. Sitä ollaan olevinaan niin espanjalaista, vaikka naama on savolainen vaalea lätty. Tätä flamencoa tanssitaan näemmä korkokengillä, pidin enemmän itämaisesta tanssista, siinä eivät häntä ja tassut olleet samassa määrin vaaravyöhykkeellä. Kannat kopisevat, kengän kärjet kuopivat lattiaa ja kädet huitovat epätoivoisissa kaarissa.  Sinulle kävisi paremmin  river dance, voisit keskittyä yhteen asiaan, nimittäin koipiisi. Ei se harrastus onneksi kauaa jatku. Ei kestänyt baletti, ei jazz, ei salsa, eikä itämainen tanssi.

Laita vaan flamencoa soimaan. Se  mies huutaa, kuin olisi jäänyt sormi oven väliin, saranapuolelle.  Laulussa on sanomaa. Opiskelin joutessani espanjan kielen.

Hasta la vista!

Ystävällisesti
Kerttu


2 kommenttia:

vappu kirjoitti...

Onneksi luin tätä vessassa puhelimesta enkä ruokapöydässä koneelta, koska siitä purskahduksesta olisi ollut näppis pilalla. Koskien tätä flamencolaulajaa.

Unknown kirjoitti...

Siis kaikkeni koitan tehdä.........
Kumminkin pärskäytän ilmoille sellassen naurahduksen, että kissat ja jopa koiruuskin herää.

Kiitos Kerttu, sulla on niin mahtavan hyvä Emäntä. Tekee kaikkensa että viihtyisit. ;D!!!