tiistai 11. syyskuuta 2012

Pipa

Facebook sivun reunaa koristavat mainokset. Tähän asti minulle on tyrkytetty läskejä kokoon kurovia alusvaatteita. Viikonloppuna ilmaantuivat sivulleni testamentin tekoon kehottavat reklaamit. Elonpäiväni lienevät siis jo vähäiset ja vastaranta häämöttää. Haluan laihduttavat alushousut heti takaisin!

Lähelläni sijaitsevat kirpparin ikkunassa mainostetaan: "Pipat saapuneet!". Pipa kuulostaa harmittomalta, mutta nololta alapään vaivalta, jonka voi saada saunan lauteilta. Paranee yleensä itsestään.

Urani alussa terveyskeskuksessa jouduin hoitamaan myös sukupuoliteitse tarttuvia tauteja. Useinmiten ne oli saatu vessanpöntön laidalta tai yleisen saunan lauteilta. Se oli auvoista aikaa, jolloin ajateltiin, ettei HIV infektio koske heteroita. Eilen televisiossa haastateltiin suomalaista rajan pinnassa asustavaa miestä, joka lamppasi naapurimaassa ostamassa edullista seksiä. Mies puhui reissuista kuin parturikäynneistä. Naama oli sentään kuvassa sumennettu, eikä mies esiintynyt omalla nimellään. Vaikka olisi kuinka suuri ihmisystävä, niin tuota miestä on vaikea rakastaa.

11 kommenttia:

Helmi-Maaria Pisara kirjoitti...

Niinpä. Kaikki, mikä liittyy ihmiskauppaan ja prostituutioon ja näiden palvelujen käyttämiseen, on mielestäni kamalaa. Joten tuota miestä on tosiaan vaikea rakastaa.

Anonyymi kirjoitti...

Olitpas osannut valita vallan mainion aiheen! Kiitos kirjoituksesi muistin, että minun pitääkin olla lukemassa (ja vieläpä muistamassa lukemaani) sukupuolitautien diagnostiikasta ja oireista. Kiitos, pelastit tulevan urani ja huomisen tenttini. Blogien lukeminen on siis tärkeä osa opiskelua. ;-)

AuvoT kirjoitti...

Jospa ko testamenttimainos olikin kohdistettu H:n vanhemmille?

En ole koskaan kiinnittänyt huomiota mitä facebook minulle mainostaa, nyt katsoin: lomamatkoja, pikavippiä, sisustuslehteä ja nivelrikon parannusta.

En aio ostaa mitään näistä, herää kyllä kysymys mitä ihmettä facebook ajattelee meikäläisestä, ja väitetään että netti tietää meistä (melkein) kaiken.

Unknown kirjoitti...

Pipa Tambereella, pipo täällä.

Tosta pros...poros...prostituutiosta. Ite en oo koskaa ees ajatella moista käyttäväni. Se vaan on joillekkin ainoo tie saaha purkautua. Siis mies+nais ihmisiltä. Myös monet vammaiset/vammautuneet käyttävät moisia palveluista.

Silleen hyväksysin asian, että ihminen olis vapaaehtosesti siinä ammatissa ja omaisi kyseisen ammatin harjoittamiseen vaadittavan.... veronumeron.

Tuskin itärajan takana sellaisia on, luulisin heidän olevan minimissään sutenöörin peukun alla.

FB kauppaa mainoksissaan mulle Ritva Auvisen konserttia, pelikansin kausikorttia sekä D-vitamiinia ja SUKKAHOUSUJA. Sukkahousuja mulla ei ookkaan ollu käytössä ainakaa 45 vuoteen. :)

Hoo Moilanen kirjoitti...

Juuri tuollaista miestä, joka on eksyksissä itseltään, pitäisi osata rakastaa. Moni asia on helpommin sanottu kuin tehty.

Hoo Moilanen kirjoitti...

Juuri tuollaista miestä, joka on eksyksissä itseltään, pitäisi osata rakastaa. Moni asia on helpommin sanottu kuin tehty.

Hoo Moilanen kirjoitti...

Tuli nääs tuplat.

Anonyymi kirjoitti...

Kun muutin teininä Tampereelta Länsirannikolle, paikalliset nauroivat mun pipalleni. Tapasin yhden naureskelijoista kesällä noin 20 vuoden tauon jälkeen. Eka kysymys oli: "Vieläks sulla on pipa?".

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Anonyymille onnea tenttiin.

Testamentti on tehtävä kuulemma ajoissa, vaikkei minulla juuri mitään testamentattavaa ole, velkainen kämppä vain. Lapsille se tulee riesaksi.

Seksin ostajista lie aika marginaalinen osa vammaisia tms. Taitaa moni olla peräti naimisissakin. Osa kokee itse ostotapahtuman jännittävänä ja kiihottavana.

Mainostetaanko miehille sukkahousuja? Entäs laihduttavia alushousuja?

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Pipa on oikeastaan aika sympaattinen sana.

Unknown kirjoitti...

Niitä laihduttavia alushousuja ei ainakaa viel oo mulle mainostettu.

Totta turiset, et se itte ostotapahtuma ja siihen meno tuo sitä lisäjännitystä ja kiihotusta. Ehkä myös se, et se on 'kielletty asia' ja sitä tekee sit tavallaa salaa.

Oon poikkeuksellisesti kattellu telkkaa, tai oikeemmin telkkaohjelmaa koneelta. Hubotit niminen sarja. Se kertoo mm. sellasta, kuinka robotteihin, jotka on kuin ihmisii, asennetaan lain vastasesti ohjelma, joka tekee palvelijasta seksikoneen.

Ihan hauska ruottalainen satu.

Mukavaa päiväjjatkoo sulle sinne!!