maanantai 16. marraskuuta 2015

Limited edition

Lidlissä on myynnissä suihkusaippuaa, jonka nimi on San Fransisco. Sitä oli suorastaan pakko ostaa, jotta voi suihkussa käydessään muistella kaupunkia. Suihkuvaahtopullon etikettiin on kuvattu nainen, jonka otsaa kiertää hippinauha ja taustalla seisoo Golden Gate silta. Neste on väriltään violettia ja haisee pistävältä. Hinta on kohtuullinen 0.99 e ja pullossa lukee "limited edition", joten kannattaa toimia nopeasti.

Minulta pyydettiin arviota eräästä artikkelista. Tänään oli dead line, jonne olin tietysti säästänyt arvion lähettämisen. Olen lukenut artikkelin pariin kertaan, enkä löytänyt siitä suurempaa huomautettavaa. Yritin äsken lähettää arviota, mutta en muistanut mihin osoitteeseen se olisi pitänyt laittaa. Alkuperäinen sähköpostiviesti on töissä (työsähköpostia ei voi tietoturvasyistä lukea kotoa käsin) ja huomenna on vapaapäivä. Kiroilin ja itkin tai ainakin valutin pari kiukkuista kyyneltä. Tuntui samalta kuin pienenä koululaisena, kun huomasi sunnuntai-iltana kymmeneltä, että uskonnon läksyt ovat tekemättä ja kirja pulpetissa. Kaipa jokainen on kiroillut tekemättömien uskonnon läksyjen vuoksi.

Rauhoituin ja laitoin lehteen sähköpostia.

Työkaverini muistutti tänään kahvipöydässä, että hiljattain venäläinen lentokone putosi ilmeisen terroriteon seurauksena. Onnettomuudessa menehtyi yli kaksisataa henkilöä. Koneessa matkusti tavallisia venäläisiä turisteja kotiin mukavalta rantalomalta. Lehdissä näytettiin kuvia lasten sandaaleista ja leluista, mutta emme heltyneet. Kukaan ei vaihtanut facebook- profiilikuvaansa Venäjän värejä.

1 kommentti:

anumorchy kirjoitti...

Niinpa. Ja Beirutissakin oli aika paukku joku paiva sitten. Eika kukaan vaihtanut variaan. Ja Turkissa viela isompi joku viikko sitten.