tiistai 17. maaliskuuta 2020

Kyllä me tästä selvitään

Sanna Marin on jonkinlainen kympin tytön ja konstaapelin risteytys. Hänestä tulee turvallinen olo. Kun tottelemme Sannaa niin kyllä me tästä selvitään!

Olettehan muistaneet käsiä pestessänne laulaa kahdesti "Happy birthday to you"? Suomeksikin saa laulaa. 

Tänään on tarkoitus toteuttaa yhteinen etäkirjoitustuokio kirjoitusystävän kanssa. Sovittiin, että soitan hänelle kymmeneltä, juttelemme hetken ja sitten kirjoitamme puoli tuntia, jonka jälkeen otamme seuraavan puhelinkontaktin. Jos tällaisia jaksoja saisi toteutettua vaikka kolme tai mielummin neljä, niin hyvä olisi. 

Pakko pitää romaaniani täällä esillä, sillä jos minä en sitä mainosta niin kuka? Kaikki tapahtumat, joissa olisin esiintynyt peruuntuivat. Otava osti helmikuun alussa Kariston ja tästä syystä sähkökirjan taitto on viivästynyt, eikä sitä ilmeisesti vieläkään ole kirjojen striimauspalveluissa. Jos joku tietää sen jostain löytyvän, niin olisi ihanaa kuulla siitä. Kirjastovarauksia on ollut mukavasti, mutta nyt sitten kirjastot menevät kiinni. Romaania ei ole saatavissa läheskään kaikissa kirjakaupoissa.

Romaanin nimi on siis "Ei saa elvyttää", jos joku ei ole vielä kuullut.



6 kommenttia:

Leena kirjoitti...

BookBeatissa ei ollut, tarkistin eilen. Onko kirjasta tulossa äänikirja?

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Äänikirjasta ei ole ollut mitään puhetta, mutta e-kirjan piti olla siellä jo viime viikolla. He eivät vastaa kyselyihini. Ovat tietysti kiireisiä, eikä kirjani ole varmaan se heidän ykköskohteensa, mutta silti ärsyttää.

iikkoo kirjoitti...

Adlibriksessä ja Kirja-Elisassa on e-kirjana viime viikosta alkaen.

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Sain kustantamoon yhteyden ja muutaman päivän sisällä pitäisi olla saatavissa.

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Kiitos tiedoista, nyt odotellaan, että saataisiin Bookbeatiin, Storyteliin ja Suomalainen plus -palveluun.

Erikoiset Asiantuntijat kirjoitti...

Parhaillaan olen lukemassa Ei saa elvyttää -kirjaasi. Vaikuttaa todella hyvältä. Kirjoitan siitä meidän blogiimme, kun saan sem luettua.