maanantai 20. syyskuuta 2021

Epätarkka aurani

Tammelan Cafe Gopalissa mies puski naista päällään lapojen väliin ja veti samalla naisen olkavarsia itseään kohti. Näytti vähän hassulta. Hartiani tarvitsisivat samanlaista käsittelyä. 

Tammelan Gopalin vessassa on kiva lukea mitä kaikkea olisi tarjolla. Auran lukeminen maksaisi vain 30 euroa! Minulle on kerran sanottu, että minulla on hieno aura. Sen sanojalla ilmeni myöhemmin melko hankalia psyykkisiä ongelmia. Kenelläpä ei ongelmia olisi.

Tammerkoski on tyhjennetty vedestä ja kaupunki haisee mädiltä lumpeilta. Näin Tammerkosken pohjassa ainakin polkupyörän, sähköpotkulaudan ja liikennemerkin. 

Tällä hetkellä maskinkäyttösuositukset ovat kovin epäselviä. Käyttääkö vai eikö. Alkuun suhtauduin maskiin kuin olisin menossa leikkaussaliin, desinfioin käsiäni, kosketin vain niihin kuminauhoihin ja heitin maskin roskiin heti käytön jälkeen. Nyt vedän saman maskin taskuni pohjalta aina uudestaan. Vaihdan uuteen, kun maski alkaa olla liian täynnä kissankarvoja. 

Tämä kirjoittaminen on nyt semmoista huojuntaa. Aurani on epätarkka ja sormeni osuvat näppäimistöllä mihin sattuu.

1 kommentti:

Erikoiset Asiantuntijat kirjoitti...

Minä tilasin nettikaupasta niitä FFP2-maskeja, koska ne suojaavat käyttäjäänsäkin. Onhan ne selvästi kalliimpia ja paksumpia kuin ne ns. kirurgiset maskit. Keksin pidentää niiden ikää siten, että suihkutan käsidesiä sekä ulko- että sisäpinnalle käytön jälkeen, jos olen piipahtanut vaikka kaupassa tai kirjastossa. Ja sen jälkeen sama maski saattaa seisoa autossa vaikka sen 72 tuntia. Eiköhän tämäkin ole ihan ekoteko, ettei heitä maskia yhden käytön jälkeen pois? Aluksi pesin niitä (kirurgisia maskeja) pesukoneessa 60 asteessa muun pyykin joukossa. Kyllä ne hyvin sen kestivät.