tiistai 7. syyskuuta 2021

Minua ärsyttää

Minua ärsyttää: Nuoret fiksut naiset puhuvat somessa mummeleista ja liittävät huonon käytöksen naisen ikään.  Minäkin alan olla mummeli, mutta olen myös lääketieteen tohtori ja kirjailija (kirjailijaliiton jäsen ainakin).

Jos transihmisistä, seksuaalivähemmistöistä tai maahanmuuttajista kirjoitettaisiin samaan tapaan, niin siitäpä möly nousisi. Toki vanhoissa naisissa on kusipäitä, mutta niin on nuorissa ja keski-ikäisissäkin. 

Onneksi siinä vaiheessa kun naisesta tulee tosi iäkäs kuten Seela Sellasta tai Eila Roineesta niin hänestä tulee söpö, vähän kuin pehmoeläimestä, joita voi turvallisesti kerätä sänkyynsä. Lenita Airistosta ei tule koskaan pehmonallea. 

Minua ärsyttää: Päivi Räsänen, joka lyö raamatulla ihmisä, joita on jo tarpeeksi lyöty. Hän on kaiken lisäksi lääkäri, ja se suorastaan hävettää minua. Tai hänellä on lääkärin koulutus, ei hän lääkärin työtä tee, mutta antaahan tämä "asiantuntemus" hänelle lisää uskottavuutta. 

Minua ei ärsytä: Pääsin tänään pitkästä aikaa 60+ kuntosaliryhmään! Sitä kaikkein iäkkäintä pariskuntaa ei näkynyt, muuten oli vanha jengi koolla. Voi miten oli kivaa, eivätkä kaikki lihasvoimatkaan olleet vielä kadonneet.

5 kommenttia:

Erikoiset Asiantuntijat kirjoitti...

Mummeleitakin on niin moneksi. On kusipäitä ja pehmonalleja, niin kuin totesit. Ja huonokäytöksisiä on kaiken ikäisissä. Ei taida Aira Samulinistakaan tulla pehmonallea? Sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöistä ei saa sanoa mitään, mutta Päivi Räsänen saa lyödä heitä Raamatulla ja kyllä Räsästäkin lyödään. Se hyvä puoli hänessä on, että pitää kiinni näkemyksistään, vaikka kuinka tulee lunta tupaan. Mutta ovat hänen ulostulonsa välillä kieltämättä aika rankkaa tekstiä lääkäriltä.

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Minusta omista näkemyksistä kiinni pitäminen ei ole järkevää, jos omat näkemykset ovat muita joitakin ihmisiä syvästi loukkaavia. Nimim. Lapseni on transihminen.

Leena Lumi kirjoitti...

Heidi, ei oo totta taas:) Nauroin tuota Lenitaa eniten, mutta olen todellakin huomannut jo hipauksen mummoutta, sillä onhan minusta tulossa nonna marraskuussa.

Tätä et usko. Olin saanut ajan eräästä syystä erittäin arvostetulle ylilääkärille SUHTEILLA ja lääkärin sihteeri soitti, että 'tervetuloa'. Asia oli hiukan vakava. sillä Suomesta oli loppunut eräs lääke kokonaan jota olin kauan käyttänyt. Olin jo epätoivossani kääntynyt terveyskeskuksenkin puoleen, mutta nyt peruin sen ajan. Enkä ollut käynyt siellä 20 vuoteen. Tuli soitto sieltä perään oikein tirheä naislääkäri, että en pääse privaattilääkärilleni ellei hän anna lähetettä eli tultava hänen kautta. Häntä ilmeisesti ärsytti ohituspolkuni ja koska ei saanut tietää, kuka se oli ollut. Epätoivoissani ménin sitten sinne ja kyllä oli kokemus. Hän paineli minua sieltä sun täältä kysymättä sattuuko tai saako? Hän ei hymyillyt kertaakaan. Hän tiesi, että joutuu sen lähetteen kirjoittamaan ja oli tosi vihainen. Lopulta hän sanoi, että 'et tajua edes omaa ikääsi'. Olen aika sanavalmis, mutta nyt ei syntynyt mitään, menin ihan lukkoon. Kotona keksin, että olisin voinut sanoa hänelle, että minusta lääkäri voisi olla esimerkkinä terveistä elintavoista ja laihduttaa 50 kg eli juuri hän. Arvaa vaan, vaihdammeko terveyskeskusta, vaikka emme sitä ovea useinkaan avaa, mutta eihän sitä tiedä huomistaan. R:n serkku kertoi, että hänkin vaihtoi, kun S:ssa on niin järkyttäviä lääkäreitä ja hän on itse sairaanhoitaja. Minä en ole kiitollinen asiakas, jos saan epäasiallista palvelua! Kerroin kaiken sitten ylilääkärille ja hän sanoi, että tästä lähtien tulen suoraan hänelle kutsulla kerran vuodessa. Ja miten sen lääkkeen kävi. Saan sen Sveitsistä!

♥♥

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Hyvä sinä!

Anonyymi kirjoitti...

Valkoinen keski-ikäinen heteromies on se ryhmä jota eniten voidaan kategorisesti syyttää vaikka mistä. Ja jos joku kehtaa puolustautua niin vain todistaa syyllisyytensä (notallmen). Some"keskustelu" on rakenteellisesti rikki ja vinoutunut.