keskiviikko 22. syyskuuta 2021

Haluaisin heittää jotain Tammerkoskeen

Tammerkoski päästettiin kuivilleen erilaisten töiden vuoksi. Kuten jo aiemmin kirjoitin, veden alta paljastui polkupyöriä. Jossain vaiheessa minullekin saattaa tulla mieleen: "Tänään haluaisin heittää polkupyörän Tammerkoskeen!"

Kun kirjoitin suunnilleen saman Faceen, paljastui, että moni oli kokenut yllykkeen heittää kännykkänsä tai kassinsa Tammerkoskeen tai kiivetä itse siltakaiteen yli ja hypätä veteen. Kännyköitäkin pohjasta löytyi, joten joku oli tuon heittoyllykkeen toteuttanutkin. Töissä tuli usein voimakas halu heittää tietokone ikkunasta, mutta tuo pyrkimys jäi toteuttamatta.

Kävin eilen kuntosaliryhmässä, joten olen jäykkä ja kipeä. Pidän liikunnan aiheuttamasta lihaskivusta, jotkut kokevat sen epämiellyttävänä ja heille se varmasti onkin sitä. Tämä häviää kyllä ennen seuraavaa kuntosalitreeniä. 

Huomenna on vesijumppa. Kun jumppaa ohjaa joku hyvin nuori empaattinen henkilö, se on usein kevyempi. Kuin ohjaaja pelkäisi, että yli kuusikymmenvuotiaan ei kannata heilauttaa raajaansa liian rajusti, sillä se saattaa vaikka irrota.

2 kommenttia:

Pajula kirjoitti...

Liikunnasta tulee tosiaan usein vähän kipeäksi joksikin aikaa, varsinkin nyt, kun kaikki on aloittelua pitkän tauon jälkeen, mutta totta, minäkin pidän siitä. On sellainen olo, että on oikeasti tehnyt jotain. Ja useimmiten kaikki helpottaa 3 viikon jälkeen, kun ei vain anna periksi. Liike on hyvä lääke. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kerran sillalla vastaantulija kuvasi maahan kompastunutta, tunsin suurta halua heittää hänen puhelimensa alas jokeen..