perjantai 2. kesäkuuta 2023

Eipä ihmeitä

Istun junassa matkalla isääni tapaamaan. Samalla on tarkoitus käydä Turussa ja tavata vanhaa ystävää.

Olen viime aikoina lukenut paljon. Päivitän lukemistani kirjoista Instaan. Tiliäni seuraavat luultavammin päättelevät, ettei tuolla ole muuta elämää. He ovat oikeassa. 

Päivitin myös pakastetuista intialaisista Paratha-leivistä, jotka olivat pakkauksen kuvassa suuria, meheviä ja kasvistäytteisiä. Realimaailmassa ne olivat pieniä, ohuita, eikä kasvistäytettä edes erottanut. Teen reklamaation Intian lättytehtaalle.

Kävin Nääshallissa kuntoilemassa. Kuntosalissa oli lisäkseni kaksi vanhempaa naista ja yksi nuori mies. Toinen naisista kuntoili punaisessa takissa, jonka vyötäröllä roikkui vyö. Hän sipsutteli sukkasillaan ja viihtyi liikuntasuoritusten välillä laitteissa pitkään. Nainen keskittyi lähinnä puhelimeensa. Toinen nainen treenasi vihreissä kesähousuissa, joissa oli vajaamittaiset lahkeet. Hän seisoi samoilla sijoillaan ja tikutti nyrkkeilysäkkiä lähietäisyydeltä. Jaloissaan naisella oli korolliset kesäsandaalit.

Nuori mies kuritti nyrkkeilysäkkiä paljain nyrkein. Hän kertoi nyrkkeilyhanskanaiselle, että hän treenasi pystyäkseen pitämään puoliaan kiusaajiaan vastaan. Treenaustilanne oli autenttisempi, sillä nyrkkeilyhanskat eivät aina ole mukana koulussa. Koulukiusaamisesta keskusteltiin.

Koska jostain pitää olla huolissaan, olen huolissani tulevan hallituksen toimista ja Ukrainan sodasta. En oikein osaa elää silloin, kun elämä on helppoa. Odotan jatkuvasti katastrofia.

4 kommenttia:

Marjatta Mentula kirjoitti...

Tuon kuntosalikohtaamisen näkee elävästi kuvauksestasi. Hauska porukka. No, sinä olit tietenkin tyylikkäissä vetimisssä, arvaan.

Minä luen myös tosi paljon. Kirjaan lukemisiani blogin luonnokseen, jonka olen nimennyt "Salaa luetut". Nimi tuli siitä, kun joku pyysi kerran kommentissa, että kirjoittaisin kaikista lukemistani kirjoista. Se ei onnistu.

Kikka L. kirjoitti...

Oletkohan matkalla samaan kaupunkiin missä minä asun?
Tulin juuri torilta ja kaupasta ja joudun taas lykkäämään kuntosaleilua ties mihin tulevaan vuodenaikaan. Eilen vielä kuvittelin toisin. Mutta hauskoja ovat nuo kuntoilijat, sielläkin.

Kotoilua ja lukemista taitaa olla tämäkin kesä, odotan hiukan lämpimämpää, että tarkenisi parvekkeella.

Rentouttavaa viikonloppua!

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Kikka L. Käväisin siis Salossa.

Marjatta: Minäkin luen osan kirjoista "salaa", mutta melkein jokaisesta kirjoitan muutaman rivin Instaan. Sinun pitäisi mainostaa omia blogitekstejäsi sielläkin.

Kikka L. kirjoitti...

Harmi, kun oli niin kylmä ilma.
Veturitallin näyttelyä en ole vielä nähnyt, mutta aikeissa on ehtiä.
Tervetuloa toistekin, olen salolainen vuodesta 1985!