torstai 12. toukokuuta 2011

Monotanssit

Luin jostain, että jos kärsii huonosta itsetunnosta, niin pitää harrastaa mielikuvaharjoitteita, jossa kuvittelee itselleen hyvän itsetunnon ja sitten miettii miten toimisi sen kuvitteellisen itsetunnon kanssa. Tänään olen yrittänyt soveltaa tuota ajatusmallia, huonolla menestyksellä.

Keksin kuitenkin uuden henkilön pikkujuttuihini: nainen, joka ei osaa hiihtää,mutta siitä huolimatta käy joka kevät Saariselällä. Hänellä ei ole suksia vaan ainoastaan monot, joita hän tarvitsee osallistuakseen monotansseihin.

2 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Hahaa, sellainen nainen on oikeasti olemassa, samassa työpaikassa kuin minä. Joka kevättalvi hän hankkii uudet hienot monot, kauniin untuvatoppiksen ja siihen sointuvat asusteet, suuntaa Saariselälle tai vaihtoehtoisesti Leville tanssimaan! Suksia hänellä ei ole ollut kuulemma koskaan! Harrastaa voi niin monella tapaa.

Blogisi on mainio, joka ilta käyn "iltapalaksi" sen lukemassa, kiitos sinulle mukavista hetkistä!

terveisin Niini

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Kiitos! Arvasin,että sellainen nainen on olemassa vaikka keksinkin sen ihan itse. Tosielämä on niin hullua, että kirjoitettuna sitä pidettäisiin liioitteluna. Mononainen odottaa. Kirjoitetuksi tulemista.