tiistai 17. toukokuuta 2011

Suolen sisäinen kauneus

Minulla on maaluksellisen kaunis suoli, olen nähnyt sen ihanaiset seinämät, joissa hentoiset suonet maalaavat herkkiä kuvioitaan (huomatkaa lyyrinen kuvaukseni). Pahista ei tässä tarinassa löytynyt: ei merkkiäkään syövästä. Tutkimus oli epämiellyttävä ja hetkellisesti kivulias, mutta siedettävyyden rajoissa.

Tutkimukseen valmistautuminen oli työlästä. Jouduin juomaan viisi litraa suolaisen makuista nestettä ja juoksemaan vessassa. Jostain syystä minua alkoi paleltaa. Skopisti kehui tyhjennykseni erinomaisuustta, olin kehuista mielissäni.

Miten voikaan kaupan valmispinaattikeitto maistua taivaalliselta.

5 kommenttia:

beep kirjoitti...

Minulta on joskus kehuttu korvakäytävää ja kaunista tärykalvoa. Otan kiitollisuudella vastaan kaikki kohteliaisuudet.

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Mutta oletko nähnyt ne? Minä olen katsellut läpi koko paksusuoleni. Se oli jännittävä, erittäin puhdas kaunis holvisto. Jos järjestettäisiin paksusuolten kauneuskilpailu niin olisin siinä vahvoilla. Olen nimittäin nähnyt muitakin paksusuolia, mutta en koskaan mitään näin esteettistä.

beep kirjoitti...

Näin kyllä, niitä kuvattiin siinä samalla isolle televisioruudulle jota vahtasi silmä kovana lauma lääketieteen kandeja. Vähän harmitti kun yhtään en ollut tajunnut kuvausta varten laittautua. Nyt kyllä sait kiinnostumaan myöskin paksusuolestani.

jorma kirjoitti...

Minulta löytyi. Tehtiin sama tähystys. Kasvain/syöpä kuukausi sitten pois. Nyt olen taas siviili.

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Nyt juttuni ei tunnu kovin hauskalta. Hyvä, että löytyi, jotta voitiin hoitaa.