maanantai 16. toukokuuta 2011

Tutkimus

Menin eilen nukkumaan toisen erän jälkeen. Väsytti ja toisaalta pelotti, että menetän jotain korvaamatonta. Nukuin huonosti, sillä epäilin tehneeni väärän päätöksen. Myöhemmin minun oli pakko tarkistaa puhelimesta miten oli käynyt. Asia kyllä selvisi ulkoa kuuluvan metelin perusteella. Tein väärän päätöksen. Itsetuntoni ei noussut. Runoilija Risto Ahti sanoi, että jos päättää jotain ja tekee sen niin itsetunto nousee. Esimerkkinä hän kertoi kuinka oli päättänyt katsoa 10 minuuttia ulos junan ikkunasta, tämä ei onnistunut, sillä konduktööri saapui. Hänen itsetuntonsa ei tällä keinoin todennäköisesti noussut, sillä hän repsahti päätöksessään.

Olen menossa huomenna paksunsuolen tähystykseen. Päätin suorittaa toimenpiteeseen alistumisen lomalla, ettei minun tarvitse asiaa töissä selittää, nyt sitten kerron siitä kaikelle kansalle täällä. Ostin apteekista viisi pakkausta Colonsteril nimistä jauhoa, jonka huomenna sekoitan veteen. Tuota kammottavaa juomaa on juotava yhteensä viisi litraa. Tähystykseen valmistavassa ohjeessa kehoitettiin heikotuksen ja pahoinvoinnin estämiseksi juomaan limsaa, ostin sitä kaksi pullollista. En juo koskaan limsaa. Suositeltiin myös hedelmäkarkkien syömistä, ostin niitä pussillisen, josta olen nyt syönyt puolet. Niitä ei kylläkään kehoitettu syömään tutkimusta edeltävänä päivänä. Pelkään tutkimusta kuollakseni ja ostin myös rauhoittavaa lääkettä.

Olen saanut yhden lukijan lisää: tervetuloa. En pelkää, että määrä laskee alle 70 sillä minulla on varalla tuo yksi tärkeä uusi lukija. V sanoi, etten saisi julkaista noita pikkutarinoita blogissani vaan minun olisi tarjottava niitä kustantajalle. Hienoa, että joku uskoo minuun. Itse en usko.

6 kommenttia:

Minerva kirjoitti...

Olen samaa mieltä ystäväsi kanssa. Sinulla on niitä jo hieno määrä. Tehdään sopimus, että jokainen ryhmästä tarjoaa jotakin jollekin kustantajalle tämän vuoden aikana? :D

Heidi kirjoitti...

Tehdään vaan. Aina voi sopia.Nyt kun Suomi sai kultaa niin meidänkin tuherrukset julkaistaan. Pitää vain valita kustantamo.

exme kirjoitti...

Tämä argumentti pätee kaikkeen. Jyrki Katainen sanoi uutisissa: Kun Leijonat tuovat maailmanmestaruuskultaa, niin kyllähän Suomeen on hallitus saatava!

Heidi kirjoitti...

Tuota argumenttia voimme käyttää kaikkeen parin vuoden ajan ainakin. Ja miksi emme käyttäisi. Toisaalta mitä yhteistä on kiekon pyörittämisellä jäällä ja sen maaliin ujuttamisella ja kustantamojen toiminnalla ja minun kuvitteellisilla kirjoittajan lahjoillani saati hallituksen muodostamisella.

Minerva kirjoitti...

Nyt kun Suomi voitti kultaa, minäkin voitan lotossa jättipotin. Sen jälkeen perustan kustantamon, joka julkaisee juuri meidän kirjamme. Todennäköisesti menee kyllä konkurssiin ensimmäisen tai viimeistään toisen vuoden jälkeen, mutta tuleepa julkaistua! Sitten voisin aina myös brassailla sillä, kuinka tavattoman monta taiteilijaa ja kirjailijaa oikein tunnenkaan. (Vaikuttimeni siis eivät ole pyyteettömiä)

Heidi kirjoitti...

Hyvä idea. Puuttuu enää se lottovoitto.