tiistai 17. elokuuta 2010

Tavataan Tampereella, Tampere ei tapa

Tässä hiljattain kerroin ajatuksestani kuvata erästä patsasta (Kultakutri) lenkkini varrelta eri vuodenaikoina. Idea ei kenties ole niitä omaperäisimpiä. Nyt kuitenkin paljastui, että patsasta säilytetään talvella virastotalossa. Ehkä käyn kuvaamassa sitä tuossa byrokratian temppelissä.

Hesarissa kerrottiin Kuopion sloganista "Kuopio- parempi niin". Savolaiset eivät ymmärtäneet sen viestiä. En pidä sitä hämmästyttävänä.

Olimme Perniössä mökillä ja mietimme noita kaupunkien mainoslauseita tyyliin "Myhäilevä Mikkeli". Mökillä olevan ystäväni tytär oli keksinyt Akaalle sloganin, joka oli muistaakseni "Valitse Akaa seisot taikka makaat" tai jotain sinnepäin. Aloin miettiä vastaavaa Perniölle, keksin vain "Parhaat perseet Perniössä". Näyttäisi kivalta tienposken taulussa. Eilen mietin vastaavaa Tampereelle "Tavataan Tampereella, Tampere ei tapa".

4 kommenttia:

Lasse kirjoitti...

http://www.hs.fi/fingerpori/1135239942674

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Jee!

Lasse kirjoitti...

Onneksi en juuri ollut hörppäämässä kahvia kun luin Perniön sloganehdotuksen.

Löysin vielä pari juttua kuntasloganeista sekä hieman paranellun Nurmon sloganin.

Merja kirjoitti...

Joka kunnalla alkaa olla slogan, sen tuottamassa materiaalissa vaakunan sijasta "visuaalinen ilme". Kohta varmaan myös arvot, visio, missio ja strategia. Ja kun vielä vähän jatketaan, nimen perässä Oy.