maanantai 23. elokuuta 2010

Villasukkia

Olen neulomassa joululahjaksi villasukkia tyttäreni tyttöystävälle. En malttanut pitää asiaa omana tietonani vaan kerroin hänelle, että valmiina on puolitoista sukkaa. Lanka loppui kesken. Neulon rinnakkaiskäsityönä pikkuruisia sukkia työkaverini vastasyntyneelle pojalle, sitäkään en malttanut pitää omana tietonani vaan kerroin hänelle FB:ssa, että olen neulonut yhden sukan. Lapsena tein päiväkodissa äidille joululahjaksi pannunalusen, oli yhtä tuskaa olla paljastamatta lahjapaketin sisältöä etukäteen. En muista enää lahjapaketin avaamista, muista vain tuon jännityksen joka liittyi avaamattomaan pakettiin.

Huomasin ottaneeni FB ystäväkseni naisen, jota en tunne. Hän tarjoutui ystäväkseni. Nimi on sama kuin luokkakaverillani, ulkonäkökin vähän samantapainen, nyt tarkemmin katsoen kyse ei ole samasta ihmisestä. Viimeksi kun näin luokkakaveriani hän asusti Suomessa ja työskenteli jonkinlaisena terveydenhuoltoalan byrokraattina.Tämä toinen saman niminen on pilatesohjaaja ja asuu Washingtonissa. Tuskin näin radikaali elämänmuutoskaan on kyseessä. Luokkakaverini oli kehno kielissä tämä toinen kirjoittaa englanniksi kuin natiivi.

Käsittömätöntä, että julkisuudessa puhutaan influenssarokotteesta ja narkolepsiasta ikäänkuin yhteys rokotteen ja taudin välillä oilsi jo selvä. Sekoittavia tekijöitä on lukuisia. Lääkäreitä on syytetty asian salaamisesta. Miksi asia salattaisiin? Mitkä olisivat lääkäreiden motiivit?

1 kommentti:

Kaisa kirjoitti...

Mengelepelko nousee aina piilosta kun löytyy pienikin sauma. Olen ajatellut sen ehkä olevan osa niitä demokratian palautemekanismeja, jotka estävät ääriliikkeet.

Samalla periaatteella perustelin itselleni varavaltuutettuna pitkäpiimäiset pikkukunnan valtuustokokoukset - tuollaisen ajoankkurin kanssa ei Suomea nykäistä äkkiä yhtään mihinkään. Vähän se helpotti.