keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Shokkikihlat

Iltalehden lööpissä luki "Prinssi Williamin shokkikihlat". Olen aivan shokissa, mies kihlasi monivuotisen tyttöystävänsä. Yllättävä veto. Hädin tuskin olen toipunut Victorian ja Danielin satuhäistä.

Minäkin haluan satuhäät. Olen mennyt naimisiin maistraatissa ja minut on tuomittu avioeroon kuten tuomioistuimesta saapuneessa kirjeessä todettiin.

Haluan kulkea sulhaseni kera vaunuissa läpi hurraavan kansanjoukon, heilutella iloisesti hansikoitua kättäni, vilkuilla rakastuneesti tuoretta aviomiestäni. Haluan puvun,jossa on kymmenen metrin silkkilaahus, haluan 32 000 puntaa maksavan kihlasormuksen ja neljä söpöä morsiusneitoa. Haluan punaisen maton ja kunniakujan. Haluan vieraakseni koko suomen hallituksen, presidentin ja hänen miehensä sekä Euroopan kuninkaalliset, he ovat niin hauskaa väkeä. Haluan, että hääni televisioidaan vähintään kahteenkymmeneen maahan.

1 kommentti:

sanaton hämmästyksestä kirjoitti...

Kyllähän avioero kaikkineen sellanen vtn tuomio onkin. Ja sitten siinä kaikessa joutuu lusimaan, kunnes vihdoin pääsee vapaalle jalalle. Kun edes tietäis, miksi tuli tuomituksi... "Hand of doom" on niin arvaamaton.