torstai 5. syyskuuta 2013

Alitajuntaa heti aamusta

Merete Mazzarella kertoo kirjoittavansa aamuisin kun alitajunta on auki. Päätin kokeilla samaa. Alitajuntani on täynnä pikkusieluista loukkaantumista, huonoa itsetuntoa, yleistä huonoutta, eilistä turhautunutta itkua, tämän aamuista nälkää, huomisen juhlan puuttuvia asuja, tämän illan päivystystä, korjaamatonta artikkelia ja pystyssä sojotavia hiuksia. Minua alkoi eilen itkettää, kun olin itkenyt yhden asian, itkin toisen,joka johti kolmanteen ja neljänteen.Tämän pillittämisen jälkeen oli melko seesteinen olo.

Moni aamuun liittyvä kokeilu on jäänyt lyhytkesktoiseksi, kuten aanu-uinnit uimahallissa (yksi kerta), aamulenkit (yksi kerta), niin jäänee tämäkin. Mutta tulipahan testattua.

Nyt pitänee mennä pesemään hampaat ja lähteä töihin. Pari päivää sitten eräs potilas kysyi "Voisiko tätä hoitaa kannabiksella?". Kerroin, ettei se ole mahdollista. Nyt suljen alitajuntani ja lähden pyöräilemään työpaikalle.

3 kommenttia:

AuvoT kirjoitti...

Minulla oli vähän aikaa sitten ärhäkkä kuume, johon otin lääkkeeksi mm CH3CH2OH:ta - sisältävää juomaa, ja se tepsi aika hyvin. Ainakin heikensi tuntemusta yleisestä tukaluudesta & tukkoisuudesta. Mutta virassa olevan lääkärin toki täytyy noudattaa virallisia hoitosuosituksia.

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Noudatan aina suosituksia.

sorvatar kirjoitti...

Nauratti tuo "voisiko tätä hoitaa kannabiksella?"