tiistai 3. syyskuuta 2013

Hymiön kosto

Olen aina julistanut inhoavani hymiöitä. Kun tänään töissä yritin tulostaa reseptiä, tulostin alkoi suoltaa paperia, jonka ylälaitaa koristi nauha hymiöitä ja sydämiä. Laite oksensi hymiöpaperia puolen sentin kasan, kunnes katkaisin virran laitteesta. Soitin tietokonetukeen, joka on ulkoistettu firmalle, jotá kutsun nimellä F.  Nimitys osoittaa, että suhteeni yritykseen ei ole järin rakastava. Koitan kuitenkin aina olla ystävällinen,  vaikka mies puhelimessa (ne ovat aina miehiä) kehottaa sulkemaan kaikki ohjelmat ja avaamaan koneen uudelleen. Vieressäni sattuu aina tuolloin istumaan potilas ja aikataulut ovat yleensä jo ennestään pettäneet.

Mies ei saanut koneeseeni sitä mystistä etäyhteyttä, joten huomenna joku saapuu  paikan päälle. F firman mieheltä tuli sähköpostissa selostus toimeksiannosta: Yrittää tulostaa reseptiä, mutta tulostin tulostaa hymiöitä.

8 kommenttia:

Helmi Nainen kirjoitti...

*reps* Nyt on PAKKO nauraa!! :) (hymiö)

Annelie kirjoitti...

Hymiöiden kosto. Olen viime viikkoina keskustellut oppilaiden kanssa hymiöistä (joita myös itse inhoan, vaikka välillä johonkin saatan niitä tökätäkin) ja olen hmmästyksekseni saanut kuulla, että nuorten mielestä hymiöttömyys tekstissä on samaa, kuin että kaveri on suuttunut jostain. On vaikea tajuta, että hymiökulttuuri olisi jossakin sukupolvessa niin pakollista, että jos et tärskäytä viestiisi hymiötä, olet vihainen tai tosikko. Ja silmäniskuhymiö on kuulemma täysin old school -juttu. Tekisi mieli paasata tästä enempikin, mutta tyydyn nyt vain huokailemaan.

Annelie kirjoitti...

Ai, en tiedostanut otsikkoasi, tuli kirjoitukseen samantapainen aloitus. Hyvä otsikko siis.

Nimetön kirjoitti...

Tulostimetkin käyttävät nykyään hymiöitä! Tälle ei voi kuin hiukan hymiöidä sisäänpäin koska miehet eivät käytä hymiöitä.

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Ehkä minun pitäisi käyttää hymiöitä, jotta minua ymmärrettäisiin.

Kaisa kirjoitti...

Koko päiväni on ollut irviö mutta nyt oli pakko nauraa.

Kaisa kirjoitti...

Koko päiväni on ollut irviö mutta nyt oli pakko nauraa.

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Hyvä jos piti nauraa. Minäkään en kerrankin ollut äkäinen, vaikkei homma pelannut.