tiistai 28. heinäkuuta 2020

Kolmas tissi

Pidän monista naisellisista jutuista ja pukeudun mielelläni mekkoihin, mutta käsilaukku on minusta ylimääräinen turhake. Baarireissuilla laukku tuppasi häviämään ja matkoilla se yritetään varastaa. Naisten vaatteisiin pitäisi ommella paljon taskuja.

En tiedä mihin käsilaukku pitäisi sijoittaa, lattialle, pöydälle vai syliin. Myynnissä on  koukkuja, jotka voi kiinnittää pöytään ja joihin voi laittaa käsveskansa (mummoni käyttämä nimitys) roikkumaan, mutta laukkukoukun käyttäminen tuntuu liioittelulta, joten se ei ole käsilaukkuongelman ratkaisu. Tunnen erään hienon rouvan, joka noita koukkuja käyttää. Hän on ostanut niitä taidemuseoiden kaupoista ja ne ovat kyllä kauniita. Käsilaukku lattialla tietää kuulemma rahavaikeuksia ja kuka niitä itselleen haluaisi. 

Ostin uuden pikkulaukun, joka muistuttaa hieman vyölaukkua. Se on tehty ihanan pehmeästä mustasta nahasta. Laukkua ei sidota vyötärölle vaan sitä käytetään kuten olkalaukkua. V käytti laukustani nimitystä kolmas tissi. Tissiin mahtuu kukkaro, nenäliina, huulipuna ja kännykkä.

En ymmärrä miksi jotkut naiset ostavat käytetyn auton hintaisia käsilaukkuja tai ainakin haaveilevat niistä. Kaipa se vuittoni on jonkinlainen statussymboli vaikka kaikki luulevat sitä kuitenkin piraattivuittoniksi.

3 kommenttia:

Erikoiset Asiantuntijat kirjoitti...

Erikoisella Asiantuntijalla on myös käytössään tuo "kolmas tissi" ja se on kyllä erittäin hyvä. Siinä kulkee vain "nesessäärit", isompi reppu on sitten työpaikan kaapissa päivän ajan.

Erikoiset Asiantuntijat kirjoitti...

Niin ja kuka mistäkin tykkää ja mihin haluaa rahansa laittaa, mutta itse mieluummin ostan samalla rahalla uuden auton kuin uuden käsveskan. Ihan turha laittaa tuhansia euroja uuteen luisvuittoniin, joka halutaan pölliä, jos se on aito. Ja jos ei ole, se on halpamainen.

Heidi Mäkinen kirjoitti...

En minäkään ymmärrä tuota käsilaukkuun satsaamista. Jos minulla olisi paljon rahaa, ostaisin mielummin taidetta kuin käsveskan.