tiistai 1. syyskuuta 2020

Sattumia H:n elämästä

H kävelee Hallituskatua Hämeenpuistoon päin. Hän käyttää jalkakäytävää (hänen lapsensa nimitti aikoinaan jalkakäytävää kävelykulkijoiden kaduksi). Miksi jalka ja miksi käytävä, sillä eihän se mikään käytävä ole ja ihmisellä on yleensä kaksi jalkaa tallella, ei tosin aina. 

Vastaan ajaa mies sinisellä polkupyörällä. H yrittää väistää jalankulkijoille ihan säälistä suodulla kapealla kaistaleella ensin vasemmalle ja sitten oikealle, jolloin mies huutaa "S-tana, eikö sinulla ole ajokorttia". H vastaa "Tämä on jalkakäytävä", jonka jälkeen mies huutaa naisten sukupuolielimiin viittaavia herjauksia ja polkee tiehensä. 

Jos H voisi ottaa tämän uusintana hän sanoisi "S-tana, eikö sinulla ole ajokorttia. Tämä on jalkakäytävä, eikä pyörätie". Elämässä ei saa useinkaan uutta mahdollisuutta ja se tekee elämisestä hankalaa. 

H ostaa Tokmannilta viisi Rexona-deodoranttia seitsemällä eurolla. Kassaa käyttävä mies kysyy "Haluatko ämpärin?" H ei halua ämpäriä, sillä hänellä on jo kaksi punaista ja yksi harmaa sanko. Kassahenkilö sanoo "Haluaisit ehkä antaa sen jollekin". H ei ymmärtänyt ämpärin kaikkia mahdollisuuksia. Sehän saattaisi olla monelle kovinkin mieleinen tuliainen.

1 kommentti:

Laila kirjoitti...

Tää ämpärijuttu on hyvä. Ihan yksikseni täällä nauraa hekottelen:)