sunnuntai 13. syyskuuta 2020

Arvonta!


Sain maniakohtauksen, menetin suhteellisuudentajuni, itsehillintäni ja pidätyskykyni ja tilasin kustantajalta kymmenen kappaletta romaaniani. Olin jo aiemmin jaellut tekijänkappaleeni puolustuskyvyttömille sukulaisille ja ystäville. 

Nyt kun Karisto on osa Otava konsernia ja kirjat tilataan Otavalta, niistä joutuu maksamaan postimaksun ja ne ovat kalliimpia kuin aiemmin, joten vähän harmitti, sillä enhän edes tiennyt mihin romaanit laittaisin. Netistä löytyy kyllä vinkkejä siitä, miten kirjasta voi askarrella käsilaukun, korvakorut tai kukkaruukun. 

Keksin, että arvon kaksi romaaniani Instagramissa, jonka seurauksena kirjani saa sitä kuuluisaa huomiota, joka jollain taikatempulla muuttuu kirjastokäynneiksi, äänikirjan kuunteluksi tai parhaassa tapauksessa painetun kirjan ostamiseksi. Kirjoitin osallistujien nimimerkit randomointiohjelmaan ja suoritin arvonnan. Se oli hauskaa!

Haluan suorittaa samanlaisen arvonnan täällä blogissa.  Palautin jopa hetkeksi vapaan kommentointimahdollisuuden. Jospa postiluukku ei kuitenkaan täyttyisi vihalla, lainapyynnöillä tai raamatunlauseilla.

Kommentoi tätä tekstiä (vaikkapa mukana tai osallistun riittää,  saa kirjoittaa laajemminkin) niin osallistut Ei saa elvyttää -romaanin arvontaan. Signeeraan kirjan lukukelvottomalla käsialallani ja lähetän voittajalle kotiin. Eikä maksa mitään!

28 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ehdottomasti mukana! Tärkeä aihe

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Laita itsellesi joku nimi tai nimimerkki, muuten on hankalaa arpoa!

Minna kirjoitti...

Mukana!!

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Nyt tästä saadaan arvonta!

Leena kirjoitti...

Olen kyllä lukenut kirjan e-kirjana. Pidin kirjasta niin paljon, että olisi kiva saada se ihan oikeana kirjana.

Heli kirjoitti...

Oi arvonta, osallistun tietenkin (vaikka luin kirjasi jo keväällä Bookbeating kautta, viime päivien keskustelu siitä, että kirjailijoiden korvaukset kuukausimaksullisten kirjapalvelujen kautta ovat naurettavan pienet, on harmittanut.). Mutta siis, jos arpaonni suosisi, lahjoittaisin kirjan äidilleni.

Maat kirjoitti...

Mukana olen.

Anonyymi kirjoitti...

Aina mukana kirja-arvonnassa. Viimeisestä kirjavoitosta on jo yli 50 vuotta. Vauvana vielä onni potki;). Sari Koo

Tiita kirjoitti...

Kirja on luettu ja mainostettukin,silti mukana arvonnassa,jos voitan se lähtee joko Italiaan tai Hollantiin,eli maailmanvallotuiskin voi alkaa,tai jatkua? Tiita

ketjukolaaja kirjoitti...

Osallistun arvontaan. Kirjan kyllä luin, mutta vaimo ei lukenut, niin että jos sen kirjan voittaisin, antaisin sen hänelle lahjaksi, joka voi vaikka sisältää nimellisen vinkin omalta osaltani.

Yst. vast. tlk. nimim. Herra ketjukolaaja.

Rva Kepponen kirjoitti...

Mukana!

Leena Lumi kirjoitti...

Mukana! Olen jo muutaman ostanutkin, mutta tarvitsen lisää, sillä olemme lähdössä länsirannikolle ja veisin ystävälleni, joka osaisi arvostaa.

Hammaslääkärini piti kovasti kirjastasi.

♥♥

Toini kirjoitti...

Pidän suuresti OIKEISTA, paperisista kirjoista, kuten pidän myös kirjoittamistasi kirjoista, jotka olen jo lukenut useampaan kertaan, mieluusti huolisin myös omaan kirjahyllyyni sellaisen !

Kippura kirjoitti...

Hei,olen toisena meillä lukupiirikirjan valtsija- järjestyksessä,keväällä jo kerroin siellä että haluaisin tämmöisen kirjan meille yhteislukuun.Kevät sitten toi ne omat juttunsa joka asiaan,mutta nyt toivonmukaan saamme sen syksyn aikaan.Olisi tietty tosikiva jos arpa lankeaisi tänne mutta tuntuu kyllä kivalta jonkun muunkin puolesta.Hyvä ja hauska juttu minkä meille seuraajillesi järjestit.Toivottelen kaunista ruskasyksyä !

Jaakko kirjoitti...

Mukana!

Marjatta kirjoitti...

Mukana! Nutta päätyyhän oikealle Marjatalle, kun lukijoinasi taitaa olla aika monta Marjattaa? Nimim. huolestunut

Marjatta kirjoitti...

Ups! Nimimerkki arvontaan. Jospa vaikka oma blogini sitten: Radan varrelta (Kotkansiipi.omasivu.fi)

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Eiköhän tästä selvitä!

Pia V-B kirjoitti...

Mukana! Olen lukenut blogiasi tänä vuonna paljon, ja aina tulen hyvälle mielelle. Tykkään kirjoitustyylistäsi!
t. Pia V-B

AnneliPunneli kirjoitti...

Osallistun arvontaan; ihastuin "Ei saa elvyttää-"kirjaasi kun Auri oli kuin toisinto Vanhasta Rouvasta eli äidistäni. terv. rouva Myttynen

eisile kirjoitti...

Ehdottomasti mukana! Pidin kovasti ensimmäisestä kirjastasi.

anumorchy kirjoitti...

Mukna minäkin!!

Unknown kirjoitti...

Mukana!

Satu kirjoitti...

Mukana! :)

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Kiva kun osallistutte. Noista tuntelmattomista tyypeistä en saa selvää, joten on uhkana, että he joutuvat arvonnan ulkopuolelle. Toivoisin edes nimimerkkiä!

Pekka kirjoitti...

Mukava! Tai siis -na.

enkunalma kirjoitti...

Osallistun!

Anonyymi kirjoitti...

Pidin kirjasta kovasti niin kuin edeltäjästäkin. Henkilöhahmot olivat samaistuttavia. Tämä ”Ei saa elvyttää” onnistui yhdessä loppupään kohtauksessa luomaan oikeaa imuakin, tuli elokuvallinen fiilis. Ei siitä tässä enempää ettei tule juonipaljastuksia.
T:heliko1