torstai 17. syyskuuta 2020

Voi Simoa

Simo Korhonen pyysi minua FB-ystäväkseen. Simo on syntynyt Espoossa, mutta asuu nykyään Tukholmassa. Profiilikuvassa hänellä on vaaleansininen paita ja turvallinen habitus. Yhdessä kuvassa hän istuu pihalla rento pellavapaita yllään ja lukee ruotsinkielistä sanomalehteä, toisessa hän on pukeutunut ruskeaan pukuun ja kaulassa roikkuu puvun väriin mätsäävä solmio. 

Tältä  mieheltä ostaisin käytetyn auton, lähtisin oopperajuhlille, syömään Michelin-tähtiravintolaan  tai viikonlopuksi Nizzaan. Sydäntäni en antaisi.

Tein joutessani käänteisen kuvahaun, josta kävi ilmi, että lehteä lukeva mies on Tuve Skånberg eikä Simo Korhonen. Tuve on ruotsalainen kristillisdemokraattisen puolueen poliitikko, filosofian maisteri ja teologian tohtori. Hän on ollut Ruotsin valtiopäivien jäsen vuodesta 2010. Tuve on 64-vuotias. Hänellä on 4475 kaveria ja hän on kreationisti, jonka mielestä homoseksuaalisuus on merkki kulttuurin rappiosta. 

Simolla ovat kuvat menneet sekaisin. 


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kreationismi on nykymaailmassa todella surullinen aatesuuntaus. Menneiden aikakausien kreationisteille se annettakoon anteeksi - vaikkakin pitkin hampain. Aika monta vuosituhatta ehti vierähtää aika jähmeässä ajatuspuurossa. Skäms på dig, Tuve Skånberg!

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Näin on.