maanantai 19. syyskuuta 2022

Syvissä vesissä

Uimahallin saunassa näkee monenlaisia vartaloita. Aniharva täyttää nykyiset kauneusihanteet. Se on jotenkin lohduttavaa.

Tuttu mieskirjailija (näitä mies/naisalkuisia sanoja ei pitäisi käyttää, mutta tässä se lie paikallaan) laittoi viestin, jossa hän kysyi mistä uimahallin naistensaunassa puhutaan. En tiedä. "Saako heittää löylyä?" 

Perjantaina olin juuri nostanut persaukseni peflettinä käyttämältäni pieneltä froteepyyhkeeltä, kun eräs nainen alkoi kertoa treffeistään. En kehdannut palata paikalleni.

Kävin sunnuntaina syvän veden jumpassa. Olihan se ihan tehokasta, mutta ajauduin jatkuvasti muiden reviirille. Vyötärölle kurottu kelluke yritti nousta kainaloihin. Liikkeitä oli vaikeampi pitää kasassa, sillä jalat eivät yltäneet pohjaan. Ohjaajan mikki ei toiminut. Mikin kanssa säätäminen kuuluu melkeinpä asiaan, mutta nyt sitä ei saatu ollenkaan toimimaan.  Jumppa loppui jotenkin yllättäen, jopa liian nopeasti.

Vaikka vesijumppa oli rankka, se tuntui rentouttavalta verrattuna kovalla lattialla jumppaamiseen. Minusta urheilussa on raskainta liikuntasuoritukseen valmistautuminen, jumpan jälkeinen peseytyminen ja vaatteiden vaihtaminen. Vesijumpassa se kaikki tulee melkein itsestään. 

Lähiuimahallini on avattu samana vuonna kun synnyin. Ensin mainittu on museoviraston suojelema rakennus. Minä kuljen Doc Martenseissa ja omistan samanlaisen nahkatakin kuin pääministeri, ostin sen jo vuosia sitten. Olen mukana kaiken maailman nykyaikaisissa kotkotuksissa ja rakastan Aikuiset televisiosarjaa. 


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Dr. Martens on jo 75 vuotta brändi, joten varsinaisesti "nykyajan kotkotuksista" ei voine enää puhua? Jopa edesmennyt paavi Johannes Paavali II käytti silloin tällöin martenseja kaapunsa alla.

Tiesitkö muuten, että mainittu tohtori on oikeastikin ollut olemassa? Klaus Märtens toimi Saksan armeijan palveluksessa toisen maailmansodan aikana.

Heidi Mäkinen kirjoitti...

En tiennyt. Maiharit olivat alkuun hankalat jalassa, mutta nyt joko ne tai jalkani ovat sopeutuneet. Ainoa ongelma ovat kovat ja liukkaat pohjat ja olen miettinyt kannattaisiko ne vaihtaa, sillä kenkiin mahtuu hyvin villasukat ja näin voisi pidentää Dr.Martens -kautta. USA:ssa näin Dr.Martens-myymälöitä, joiden seinällä luki "Lifetime guarantee". Hyvät ja kestävät ne ovatkin.