maanantai 1. lokakuuta 2018

Eläimet vihaavat minua

Kavin näytöksessä elokuvateatteri Niagarassa esitettiin tänään Lawrence Kasdanin esikoisohjaus Body Heat vuodelta 1981. Ned Racinen (William Hurt) paidan kainaloita koristivat melonin kokoiset hikiläntit ja hiukset valuivat silmille kuin nuorella Aki Kaurismäellä. Koko ajan oli kuuma. Racine luuli olevansa voittamaton naistenmies ja olikin kunnes Matty Walker (Kathleen Turner) vedätti viiksiniekkaa pahasti. Hurtilla oli tässä elokuvassa ihan samanlaiset viikset kuin yhdellä kollegalla ja se tuli ikävästi mieleen joissain kiihkeiksi tarkoitetuissa kohtauksissa.

Pidän näistä oikeista filmifilmeistä, joita katsoessa alkaa ensin epäillä, että silmistä ovat verkkokalvoit irtautumassa tai vähintään luulee, että tulossa on migreenikohtaus kun niin silmissä vilkkuu.

Eläimet vihaavat minua: villasukkainventaariossa olen löytänyt reikiä käytännössä kaikista villasukistani. Epäilen vyöihrakuoriaisia. Puolet heitin roskiin ja puolet pesin. Huopaisia tossujani pakastan. Ei tässä kaikki: lintu oli ulostanut polkupyörälleni.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Melonin kokoiset hikiläntit... ahhahaaa!! En saa nyt tuota mielikuvaa pois päästäni varmaan koko päivänä!

Ihania maukkaita villasukkia...