sunnuntai 7. lokakuuta 2018

Kemiallista sodankäyntiä

Olen käynyt tänään sotaa kodintuholaisia vastaan. Kaikki alkoi reikäisestä villasukasta ja on lopulta johtanut laajamittaisiin sotatoimiin, jossa on käytetty jopa kemiallisia aseita. Olen opiskellut alaa netistä niin, että tunnen kaikki villaa syövät pirulaiset ja niiden torjunnan. Olen pessyt vaatteita, heittänyt niitä roskikseen, imuroinut ja luutunnut. Pakastanut yhdet tossut. Olen lukenut erilaisista torjunta-aineista ja ruiskutellut lentäville ja ryömiville hyönteisille tarkoitettua tappoainetta strategisiin paikkoihin. Siviiliuhreilta on vältytty. Olen lukenut erilaisista myrkyistä ja minusta on kehittynyt säälimätön tappaja. En ole nähnyt vihollisiani, sillä ne taistelevat raukkamaisesti jostain lattialistan alta käsin ja toimivat yöllä, jolloin minä nukun. Luin tänään erinomaisesta tuotteesta, joka torjuu koit ja toisesta, joka houkuttelee niitä ja tappaa. Ostan varmuuden vuoksi molempia.

Heräsin aikaisin, join aamukahvit ja kävin sohvalle lukemaan Hesaria. Nukahdin uudelleen ja näin ihanaa unta, josta en tässä sen tarkemmin avaudu. Suloisen unen päätteeksi uneksin olevani Sveitsissä, jossa minun piti ikävä kyllä käyttää puhelinta. Yksi vaivainen pikainen puhelu maksoi sata euroa.

3 kommenttia:

Timo Lampi ☺ kirjoitti...

Yleinen virhe on ötököiden torjunnassa se, että ihmiset ruiskuttaa aivan liian vähän sitä myrkkyä.
Avaa kaikki ovet ja laatikot auki, siirrä huonekalut pois jalkalistojen edestä, ota Kerttu kainaloon ja sitten myrkytät: Aloita kodin kaukaisimmasta nurkasta, niin että suihkutat kumpaakin ainetta koko ajan, kävellen takaperin suihkun takana (niin voit hengittää), näin käyt kaikki huoneet läpi ja lopuksi suihkutat viellä asuntosi oven rakosesta niin kauan että pullot tyhjenevät, eli paljon myrkkyä ja sitten pariksi tunniksi johonkin muualle.
Kerttu kannattanee sittenkin laittaa koppaan ja odottamaan käytävään, esim.

Onnea sotaan!!
...ja Ketulle rapsutuksia. :)

sorvatar kirjoitti...

Joku noissa ötököissä tosiaan inhottaa, liikaakin. Tulee hirveä olo, jos epäilee/näkee ötökän. Usein kai ovat jotain kohtuuvaarattomia, lasken luteet yms.pois, tästä, mutta nämä turkiskuoriaiset, sokeritoukat ja sen tyyppiset tavistuholaisey. Miksi niitä siltikään pitää olla tuhoamassa ihmisen rauhaa...Kuka muistaa hotellissa kytätä matkalaukkuaan, ettei vaan ole lattialla tai kirppistuotteet pakastimen kautta, mitä näitä nyt on. Onnea taisteluun ja vanha talo( jos asut sellaisessa) kantaa "ystäviä" mukanaan, toivottavasti on myös hyvislukkeja:) ja hämppyjä.

Anonyymi kirjoitti...

Sokeritoukka on varsin harmiton olento - ja oikea evoluution mestariluomus: vilistänyt maapallolla jo kolmisensataa miljoonaa vuotta.

Turkiskuoriainen (tupsuperäisestä toukasta puhumattakaan) taas on varsin veikeän näköinen pikkukaveri.
Villasukkia käy vaan sääliksi.
Ihmisten ja hyönteisten rauhanomainen rinnakkaiselo on perin vaikeaa, ellei mahdotonta.