perjantai 22. maaliskuuta 2019

Aikuinen

Kävin aamulla vesijumpassa. Osallistujia oli neljä, jokainen polki vettä omassa nurkassaan. Tuntui ihanan turvalliselta ja suomalaiselta.

Vedestä noustessaan tajuaa miten raskasta painoa päivittäin kantaa. Iho tuoksuu vesijumpan jälkeen koko päivän ihan vienosti uimahallilta vaikka kuinka peseytyy.

En taida kuulua kohderyhmään, mutta televisiosarjasta Aikuiset tulee hyvälle mielelle. "Aikuisilla on ihan samoja tunteita kuin vauvoilla, mutta aikuiset osaavat peittää ne".

Anna Dahlman (yksi sarjan tekijä) sanoo Nyt-liiteen haastattelussa "Naiseksi syntymistä pahempi epäonnistuminen on vain vanheneminen".

Odotin puoli yhdeksään ennen kuin uskalsin laittaa pesukoneen hyrräämään. Pyyhin tiskipöytää. Olen ostanut astianpesuainetta, joka näyttää tulehtuneista poskionteloista valuneelta limalta.

Häiriköin naapureita tekemällä kodin askareita liian aikaisin ja naukumalla (tai Kerttuhan se naukuu). Opiskeluaikana sain varotuksen biletyksen äänistä. En osaa sanoa onko kyse edistyksestä vai taantumisesta. 


Ei kommentteja: