torstai 29. elokuuta 2019

Aamun veltto tunti

Heräsin jostain syystä viideltä. Hesarissa joku miesguru nimitti aamun ylimääräistä tuntia voimatunniksi, jonka voi käyttää hyödykseen: 20 minuuttia liikuntaa, 20 minuuttia meditaatiota ja 20 minuuttia ongelmanratkaisua. Siitä on kirjoitettu kokonainen kirja. Muistan mahdollisesti tämän jaon väärin, mutta en viitsi tarkastaa. 

Oma voimatuntini jakaantui somessa surffailuun, aamukahveihin ja sohvalla makaamiseen. Tällä reseptillä ei tavoita voimaantumista vaan sopivan velton olon.  Instagram ja Facebook 20 min, aamukahvi 20 min ja sohva 20 min.

Luen Imagessa Kaarina Hazardin juttua siitä kuinka hän kävelee koiran kanssa metrolinjan reitin. Minulle tuli vastustamaton halu päästä pitkälle kävelyreissulle. Ehkä katson Repa reittioppaasta sopivan bussireitin, kävelen niin pitkälle kuin jaksan ja palaan samaa reittiä takaisin bussilla. 

Joku kolmekymmentä kilometriä olisi kiva. Tarvitseeko matkustaa Lappiin patikoidakseen, kun voi lähteä matkaan omalta oveltaan?

Pohdin huomisen valokuvausta tai oikeammin miten siihen pukeudun. Onko yleensäkään väliä miltä kirjailija näyttää?2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miksi "miesguru"? Onko sukupuoli relevantti tieto tässä?

-Kari

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Ei siinä mielessä, etten ole edes kuullut naisguruista.