maanantai 25. huhtikuuta 2022

Kirjopesu 40 asteessa

Pysyin poissa reilun viikon, eikä kukaan edes huomannut. 

Pesin muistitikun kirjopesuohjelmalla ja heti teki mieli kirjoittaa tästä mokasta blogiin. Maltoin kuitenkin odottaa seuraavaan päivään. Kaikki informaatio on tallella tikussa vielä pesun jälkeenkin. Pesuohjeeseen voisi painaa Kirjopesu 40 asteessa

Oli minulla tärkeämpikin aihe, samasta asiasta kirjoitetaan myös Taloussanomissa. Taustalla on se, että fossiilisista polttoaineista pitäisi luopua mahdollisimman pian. Venäjä on hyökännyt Ukrainaan ja on ilmastokriisi, jos joku ei ole vielä kuullut. 

Miksi nopeusrajoituksia ei madalleta? Taloussanomat kehottaa edes noudattamaan rajoituksia. Valitse aina kävely, pyöräily tai juna jos voit. Olen ymmärtänyt, että autonrenkaat ovat myös merkittävin mikromuovin lähde. 

Nyt kun lähdin viherpiiperrys-, piiskurilinjalle, niin minusta asuntojen lämpötiloja voisi laskea. Moni tuttu hiippailee kotona t-paidassa, paljain jaloin ja pyyhkii hikeä. Villapaidat ja -sukat käyttöön! Sopiva lämpötila voisi olla korkeintaan 21 astetta, minulle riittäisi kaksikymmentäkin, sillä olen tottunut. Ei niissä Mariupolisin kellareissakaan kovin lämmin ole. 

Säästäisimme rahaakin. Kiitos.

16 kommenttia:

iikkoo kirjoitti...

Hyvää huomenta! Kyllä täällä on poissaolosi huomattu ja kaivattu uutta juttuasi.
Tervetuloa takaisin!

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Ihan liikutun. Oikeasti!

Anonyymi kirjoitti...

Tottakai olen huomannut blogilomasi ja toivonut pikaista paluutasi! Olen seurannut blogiasi vuosikausia taalta Englannista pain. Kiitokset mielenkiintoisista paivityksista. Pidan tyylistasi! Keep it up!

Anonyymi kirjoitti...

No huh, sait säikäytettyä... Olen seurannut blogiasi 1.jutusta alkaen... Ja lukenut miehelle. Monet yhteiset naurut. Ja kiinnostavat aiheet. Villasukat ja -paidan ja -housutkin voisin hyvin lisätä kotiasuuni ... :)

Ethän enää säikyttele! t. Eewis

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Kiva kuulla! Kiitos.

Marjatta Mentula kirjoitti...

Sama täällä, odotin!

Viileä sisälämpötila on terveelisempää ja pitää virkeämpänä kuin liian lämmin. Varsinkin makuuhuone saa olla viileämpi kuin suomalaiset makuuhuoneet keskimäärin.

Minulla on myös tullut sellainen "pakkomielle", että hassuista ja erikoisista sattumuksista pitäisi kirjoittaa blogiin, myös erikoiset kuvat painavat mieltä. Nyt koitan pitää mielessä paria kuvaa, toinen sopisi täydellisesti vanhuus-aiheeseen ja toinen johonkin ihmisen pöljyyttä kuvaavaan.

Anonyymi kirjoitti...

Kirjoitan tänne ensimmäistä kertaa. (Jotenkin lapsuudesta tuttu lause.) Tähän saakka olen vain nauttinut (nauranut, liikuttunut, samaistunut) päivityksistäsi ihan ilman kommentointia, mutta nyt täytyy, koska uhkasit lopettaa. Ethän vaan?

Kippura kirjoitti...

Ompas kiva kun olet meitä seuraajiasi muistanut.Monet kerrat turhaan etsin uutta tarinaa,mutta oli mielenkiintoista selata ja lukea uudelleen aiempia kirjoituksiasi ja kannanottoja monista asioista.
Aurinkoista kevättä toivotellen ja uusia odotellen.

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin huomasin taukosi ja huolestuin, että olet lopettanut. Ymmärrän, jos tulee bloggausväsymys, mutta olisi kyllä tosi hienoa, jos jaksat jatkaa. Pidän kirjoituksistasi kovasti.

Virpi kirjoitti...

Kaivattu on! Jopa Bloglovin’ meni ihan tolaltaan tabletillani ja lakkasi näyttämästä enää yhtään niistä vielä seuraamistani kolmesta blogista. Tänään se yhtäkkiä toimi taas -ja täällähän oli takaisin myös lempihumoristini.

minnas kirjoitti...

Huomattiin. -Mitä kiireistä, kaiken ajan nielevää. Eihän hän sairas ole? No ei tehdä tästä numeroo. Hän pärjää kyllä.

Anonyymi kirjoitti...

Täällä myös kaivattu! Itsekkäästi tulee vaan nautittua kirjoituksistasi, ilman kommentointia.On niin huono sanavarasto mulla.

Anonyymi kirjoitti...

Minä huomasin! Mukava kun palasit!

Anonyymi kirjoitti...

Samaa mieltä muiden kanssa! Kiva kun kirjoitat!

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Kannattaa näköjään uhkailla lopettamisella!

Anonyymi kirjoitti...

Hehhee..sun kans..