perjantai 21. heinäkuuta 2023

Oikaisu

Luin nimimerkki Riikan Scriptaan suoltamia kirjoituksia ja ne olivat niin vastenmielisiä, että poistin päivityksen, jossa kirjoitin, etten vihaa Riikka Purraa. Minä vihaan häntä, vaikka ketään ei pitäisi vihata. Hänen ajatuksensa oksettavat minua. 

Riikka Purran rasistiset kirjoitukset ovat vastenmielisiä. Mielestäni hän on edelleen vastuussa niistä. Riikka Purra on erotettava hallituksesta. 

Petteri Orpo varmasti lukee tämän ja tekee mitä hänen tulee tehdä. Petteri, ei siitä teidän hommasta tule mitään.

2 kommenttia:

Leena Laurila kirjoitti...

Iltalehti on ilmeisesti julkaissut kaikki ne tekstit, näin jostain uutisotsikosta. En ole vielä lukenut, enkä ole varma jaksanko tulla niin vihaiseksi, niin siinä varmasti lukiessa käy. Käsittämätöntä, että niinkin iso osa väestöstä kannattaa noin räikeitä ajatuksia. Ei ihme, että Suomi on koettu Euroopan rasistisimpana maana.

Tänään oli Hesarissa musliminaisten ajatuksia vaatetuksesta, se oli kiinnostavaa luettavaa. Olen näinä päivinä ravistanut itsestäni ärtymyksen niistä, huiveista etc, se on turhaa. Samoin kuin kenenkään vaatetuksesta ärtyminen. Pääasia että ihmiset saavat meillä itse niistä päättää.

Anonyymi kirjoitti...

Vihan voimalla taitaa ne perussuomalaisetkin porskuttaa. Ja niin porskutti moni ääriliike myös viime vuosisadalla, tunnetuin seurauksin.