torstai 13. heinäkuuta 2023

"Se en ollut minä", Kerttu kommentoi

Vietin pari päivää Rahjassa. Siellä oli paljon verenhimoisia hyttysiä. Joku saattaa olla niin tietämätön, ettei ole selvillä, missä Rahja on. Nykyajan ihmisten yleitietous on heikkoa. Moni tietää kyllä Kalajoen hiekkasärkät, jotka sijaitsevat siinä lähistöllä. 

Valistunut lukija tuntee korvamadoksi luokittelemani laulun Kalajoen hiekat, jonka Tapani Kansa aikoinaan levytti. Alkuperäiskorvamato oli nimeltään California Dreamin'. Kaivelin suomalaisversion sanat, joissa lauletaan mm. Kesäleikit meikit ohentaa.

Ajoimme Rahjasta Kaustiselle, jossa on meneillään kansanmusiikkifestivaalit. On muuten alle viidentuhannen asukkaan kunnassa hieno sali! Kaustisella oli kiva tunnelma, mutta tiistaipäivän ohjelma ei ollut minusta hirmuisen kiinnostava. Luultavammin paras anti olisi ollut illalla, mutta ei jaksettu sinne asti. Pienet kansantanssijat olivat kyllä liikuttavia. Toivottavasti kenellekään ei nyt tule FOMO. 

Tampereella pelastuslaitos sai keskiviikkona tehtävän omistajansa kimppuun käyneen kissan vuoksi. Kyseessä ei ollut Kerttu! Kerttu tuomitsee kaiken väkivallan. Kerttu pyytää anteeksi, jos on vuosien mittaan tuottanut jollekin mielipahaa. "Nykyään en enää käyttäisi niitä sanoja, joita vuosia sitten käytin", Kerttu kommentoi.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

”Nykyään olen keksinyt aivan uudet ilmaisut niille sanoille, joita vuosia sitten käytin”. Niinkö se menee?
Marita

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Niin se taitaa ikävä kyllä mennä.

Toini kirjoitti...

Kerttu osaa sanoa "naulan kantaan" !!

Marjatta Mentula kirjoitti...

Heidi, nyt sun on pakko näyttää Kertulle tämän päivän Hesarin Jarlan piirros kissasta aidalla. Onks Jarla saanut idean Kertulta? :D

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Joo huomasin sen! Pitää näyttää Kertulle.