torstai 21. lokakuuta 2010

Laajennettu toimenkuva

Viittaan siihen seikkaan (kts ed. päivitys), että lääkärin tulisi tehdä ilmoitus, jos henkilölle ei perustellusta syystä tulisi myöntää aseenkantolupaa. Lääkärin puutteellista toimenkuvaa pitäisi laajentaa. Jotainhan sitä on tehtävä tuon ökypalkan eteen.
- Tämä ihminen näyttää perustellusti siltä, että saattaa jättää maksut maksamatta. Lääkärin tulee ilmoittaa asiasta Luottokuntaan.
- On syytä perustellusti epäillä, että tämä ihminen saattaa tulevaisuudessa pettää puolisoaan. Lääkärin tulee ilmoittaa asiasta kirkkoherranvirastoon/ maistraattiin, jottei tämä ketku ajaudu avioliittoon.
- Tämä henkilö näyttää perustellusti siltä, että saattaa käyttää väärin alkoholia (mahdollisesti myös perustellusti haisee siltä). Lääkärin tulee ilmoittaa asiasta Alkoon, jotta he jatkossa kieltäytyvät myymästä alkoholia tälle juopolle.
- Tämä ihminen tekee perustellusti sen vaikutelman, että saattaa olla ettei hänestä ole lasten vanhemmaksi. Hänelle tehtäköön sterilisaatio mitä pikimmin ennen kuin ehtii jatkaa surkeaa sukuaan.

Ei kommentteja: