lauantai 9. lokakuuta 2010

Tavoitteet

Ostin eilen kokonaisen tuoreen broilerin ja aion laittaa siitä "kukkoa viinissä" Hesarin ohjeen mukaan. Toivottavasti saan ruokavieraita. Mitään muita tavoitteita tälle päivälle ei ole, eikä niitä edes tarvita.

Mietin vielä, että puhuvatko miehet työpaikoillaan entisistä puolisoistaan. Naiset puhuvat. Jos naisten puheet pitävät paikkansa, niin miehet ovat idiootteja, eivätkä välitä lapsistaan tippaakaan ja haluavat päästä heistä mahdollisimman vähällä vaivalla ja rahalla. Näiden tarinoiden perusteella lapset ovat lähinnä koston välikappaleita. Kuten sanottu, jos naisten puheet ovat totuudenmukaisia. Miesten kantaa en kuule koskaan.

1 kommentti:

Lasse kirjoitti...

En ole kuullut miesten puhuvan existään työpaikoilla. Saattaa johtua siitä, että työpaikkani on naisvoittoinen, eivätkä lähimmät miespuoliset työtoverini ole eronneet.

En ole koskaan oikein joutunut sellaisenkaan tilanteeseen, jossa miesporukka kertoo äänekkäästi ja turhan yksityiskohtaisesti intiimielämästään, vaikka joskus kuulee väitettävän, että miehet usein sellaista rehvastelua harrastavatkin.