torstai 7. tammikuuta 2021

Anteeksi sekasotku

Emme todellakaan osanneet odottaa Trumpin kannattajien hyökkäävän kongressirakennukseen. Joku pohti, mitä olisi tapahtunut, jos hyökkääjät olisivat olleet mustia tai muslimeja, nyt poliisit eivät alussa panneet paljonkaan vastaan (niin ainakin joku silminnäkijä kertoi).  Epäilen, että Trump tulee jatkamaan asioiden sekoittamista vallanvaihdon jälkeenkin.

Moni on alkanut käyttää Facessa profiilikuvakehystä, jossa lukee "Otan rokotteen-ota sinäkin." Ottaisin jos saisin. 

Lääkärit ovat alkaneet kuvata itsensä ja rokotustodistuksensa. Jotenkin koen oman rokotuksen mainostamisen ärsyttävänä, vaikka sillä on todennäköisimmin hyvä tarkoitus. 

En aio enää odottaa rokotetta vaan jatkan koronan rajaamaa elämääni.

Olen sopinut toisen siskoni kanssa, että teemme päivittäin vähintään viiden minuutin jumpan ja kuittaamme sen toisillemme. Tämä ei korvaa puuttuvia ryhmäliikuntatunteja, mutta onpahan edes jotakin.  Suunnittelen kahvakuulan hankkimista, nyt käytän kaksia kevyehköjä käsipainoja ja erilaisia kuminauhoja. 

Kaikkein merkittävin ongelma kuitenkin tänäkin aamuna oli portin kitinä. Kävin tarkastamassa tilanteen, sama harmaa työhanska roikkui paikallaan sensorin päällä ja näytti minulle keskaria. Portti avautui ja sulkeutui tauotta. Korjasin hieman hanskan asentoa ja kitinä lakkasi.

Pyydän anteeksi sekalaista päivitystä. Yritän seuraavalla kerralla pysyä suunnilleen yhdessä aiheessa. Blogi käyttäytyy kuin kotini, jonne kertyy epämääräisiä roinakasoja, vaikka kuinka taistelen niitä vastaan. Vieraille kuuluu pahoitella "Voi anteeksi, että täällä on niin sotkuista" vaikka se ei edes pitäisi paikkaansa.1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ryhmäliikuntatuntien korvikkeena käy esim. Urheiluhallien facebook-tallenteet, fressi-tv:n ilmaiset livejumpat, Nousu wellness-esimerkkitallenteet ym. Itse tilasin myös Keventäjien kotitreenivideot edulliseen kk-hintaan.
Kyllästyin pikkukäsipainojen käyttämiseen kahvakuulatreeneissä ja pyysin oikean kahvakuulan joululahjaksi. Onhan se ihan eri fiilis heilutella oikeaa kahvakuulaa, joten voin sitäkin suositella.