keskiviikko 13. tammikuuta 2021

Ei saa mennä ulos saunaiholla saatavissa äänikirjana!


 

Vuonna 2016 julkaisusta romaanistani Ei saa mennä ulos saunaiholla on tehty äänikirja, joka on nyt kuunneltavissa lukuaikapalveluissa. Kirjan lukee Merja Takatalo. Kuuntelin ääninäytteen ja vaikutti kivalta. Jostain kumman syystä en enää häpeä kirjaani. Suosittelen jopa sen lukemista näinä kovina aikoina, sillä romaanissa kaikille käy lopulta hyvin. Kuunnelkaa! Ostan niillä rahoilla pullakahvit. Jos kolmekymmentä kuuntelee niin saan leivoskahvit (kun otetaan verotus huomioon).

Pitäisiköhän minun lähteä johonkin? Vaikka Lätäsenoon? Mieleni tekisi karata portin aiheuttamaa meluhaittaa. Olen valittanut täällä jo aiemminkin porttikongin sähköportista, joka aukeaa ja sulkeutuu jatkuvasti (en jaksa enää selittää tarkemmin). Olen ruikuttanut siitä isännöitsijälle, soittanut kolme kertaa huoltomiehelle ja tänään valitin neljättä kertaa remonttimiehille. Mitään ei tapahdu. Epäilen salaliitttoa. Tarkoituksena on romahduttaa minut. Taustalla ovat FBI, SVR ja BBC. Epäilykseni vahvistui tänä aamuna nähdessäni, että muovinkeräysloota oli täytetty sekajätteellä. 

4 kommenttia:

Marjatta Mentula kirjoitti...

Sinun molemmat kirjasi ovat niin hyviä, ettei mitään syytä hävetä niitä, ei ennen eikä nyt.

Nyt tarvitaan hauskaa lukemista, ja sinulla on taito hauskuuttaa (muun ohessa). On miellyttävää lukea tekstiä, jossa vakava asia taitetaan huumorilla. Luin jostain, että huumori on suhteellisuudentajua.

Onnittelut äänikirjasta!

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Kiitos. Suren tänään Sinikka Nopolan kuolemaa. Olisi ollut kiva nähdä hänet vanhana hauskana naisena, mutta näin kävi. Elämä ei ole reilua. Minulla on muuten kova kirjoitusvimma päällä, ehkä se menee kohta ohi.

Anonyymi kirjoitti...

Molemmat kirjasi ovat hyviä, mutta tuo jatkuvasti sulkeutuva ja avautuva portti kuulostaa kidutukselta! Miksi kukaan ei tee asialle mitään? Onko se oman asuntoyhtiösi ongelma? Voitko valittaa ongelmasta isännöitsijälle? Entä jos vain jätät portin auki?

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Tämä on väliaikainen ongelma ja liittyy taloyhtiön remonttiin. Eilen ja tänään ei ongelmia ole ilmennyt!