tiistai 16. helmikuuta 2021

Ajanvaraus

 


Tampereen taidemuseoon otetaan vain kymmenen asiakasta kerrallaan ja sinne suositellaan ajan varaamista puhelimitse. Mietin miten se tapahtuisi "Varaisin ensi viikolle ajan museoon". Jos samalle päivälle tulee sitten muuta menoa, voin sanoa "En voi millään tulla, sillä minulla on silloin se museoaika". 

Eilen asuntooni vaihdettiin uudet ikkunat ja olin Kertun kanssa evakossa ystävän luona. Kerttu teki kaverin asunnossa perusteellisen ja äänekkään turvallisuusarvion ja asettui sen jälkeen ikkunalaudalle makaamaan. 

Ikkunoiden vaihto oli pikkujuttu siihen sotkuun verrattuna, joka asunnossa sen jälkeen vallitsi.  Imuroin, pesin ja siirtelin huonekaluja koko illan. Ikkunaverhot pitää vielä pestä ja ripustaa verhotainkoihin. Asunnossa on edelleen h-vetin kylmä. Huomasin äsken, että makuuhuoneen patteri on haalea ja lämpötila hulppeat 16 astetta. Täytyy hälyttää huoltomies ihmettelemään.

3 kommenttia:

Kippura kirjoitti...

Herttilei sentään tuota kylmyyttä.Itselläni,n70v,on vaihdevuosi-ilmiönä ollut ainainen palelu,vaikka mittari näyttäisi 22-23.Tuossa asuntosi lämpö(kylmyys)tilassahan ei voi edes tehdä villapaitaa.Paidoistasi erittäin innostuneena aloitin myös kuviollista kaarrokepaitaa.En saanut oikeita islantilaislankoja,mutta vähän sinnepäin tämä ensi vedos.Toivottavasti saat pian lämmintä kotiisi. Maisemat ulkona aivan huikaisevat kauneudellaan,ihanaa talvisäätä!

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Neuloosi vaivaa nyt monia meistä.

sorvatar kirjoitti...

Mulla on taidemuseo kans suunnitteilla. Oon ajatellut koettaa riskillä, mutta täytyypä soittaa museoaika.