perjantai 26. helmikuuta 2021

Liikeidea

 


Nyt kun eräs kuljetusfirma, kutsutaan sitä vaikka nimellä What, kuljettaa kebabannosten lisäksi kauppakassin tai Nanson tunikan tarvittaessa kotiisi, ehdotan lisäpalvelua. Kebabin kylkeen voisi ottaa tarvittaessa take away-oluet ja take away-ruoka/juomaseuran. Sopivan kombinaation voisi valita listasta (seuran ikä- ja sukupuolirakenne, koulutustaso yms.). Työttömät ja eläkeläiset lähtisivät halvemmalla kuin johtajat, rehtorit, kapellimestarit tai ylilääkärit  ja kaikkein halvimmat seuralaiset What -kuski poimisi Keskustorin nurkalta. 

Tämä idea tuli ystävältä ja tänään vielä kehittelimme sitä poikani kanssa kahvikupposen ääressä. Kahvilan ilma oli sakeana koronavihasta, koronapelosta ja koronatoivosta. 

Eilen taas mietimme erilaisia kylkiäisiä. Parisängyn mukana voisi tarjota jonkun sille sängyn toiselle laidalle makaamaan, vaikka yksin asuvalla tuo ylimääräinen tila tahtoo täyttyä lehdistä, kirjoista ja tietotekniikasta. Sotkasta saisi semmoisia vähän vaatimattomampia kumppaneita ja Vepsäläisestä IT-alan ammattilaisen. Ikeasta itse koottavan mallin. 

Olisikohan paras laittaa tässä vaiheessa piste tälle jutulle.2 kommenttia:

Toini kirjoitti...

Hah hah haa "Ikeasta koottavan mallin " - millainen tuo mahtaisi olla ?? Mutta hyvä että näinä ankeina aikoina vielä riittää mielikuvitusta. Niinhän kirjailija Veikko Huovinenkin kirjoissaan sepitteli tarinoita - mitäs jos ? entäs jos ?

Nimetön kirjoitti...

Puhallettavia malleja markkinoilla taitaa jo ollakin.