tiistai 27. huhtikuuta 2021

Pesupallo

Jos sattumalta kuorsaa selällään nukkuessaan tai kärsii lievästä asentoriippuvaisesta uniapneasta (kun ei ole vielä tutkittu, niin saattaahan semmoinenkin vaivata), voi ommella tennispallon yöpaidan selkämykseen, jolloin on mahdotonta nukkua selällään vaan kykenee ainoastaan vatsa-tai kylkimakuuseen. Kiinnosti kokeilla tennispalloa. 

Minulla ei kuitenkaan ollut tennispalloa, joten tungin pesupallon (muovisen tasapohjaisen pyöreän kipon, johon voi kaataa nestemäistä pyykinpesuainetta) paidan ja selkäni väliin johonkin lapaluiden korkeudelle. En viitsinyt ommella sitä kiinni paitaan, mutta pesupallo pysyi silti hyvin paikoillaan, enkä pystynyt nukkumaan selälläni, joka oli homman tarkoitus. Pesupallo on suorastaan ihanteellisen muotoinen objekti tähän tarkoitukseen.

Aamulla tuli mieleeni, että jos sattuisin yöllä kuolemaan, voisi pesupallo lapaluiden välissä herättää hämmennystä. Tietty perusterveen henkilön menehtyminen saattaisi muutenkin ihmetyttää. Todennäköisimmin luultaisiin, että olen pukenut päälleni paidan, jonka sisälle on jäänyt pesupallo pesun jäljiltä , enkä ole sitä jostain syystä paitaa pukiessani huomannut. 

Piti nyt sitten tämäkin teille jakaa.

Ei kommentteja: