lauantai 27. syyskuuta 2014

Kimmo

Taide vaatii usein onnistuakseen jonkinlaista hulluutta, vaikkapa haitarimusiikin ja painin yhdistämistä. Kimmo Pohjosen Tampere talon konsertissa sekin nähtiin. Painimolskille läiskähtelevät nuoret miehet tahdittivat hienosti haitarinsoittoa.

Kimmo Pohjonen synnytti leveän hameensa alta Minna Tervamäen. Pohjonen pyöri soittaessaan niin, että laaja hame levisi hänen ympärilleen kuin viuhka. Mahtoi Pohjosta huipata. Lopulta mies soitti näyttämöllä selällään maaten.

Muusikon taival ei ole helppo. Skreeniltä näytettiin vanhoja filminpätkiä, joissa taiteilija soitti tanssimusiikkia ruotsinlaivalla. 

Kuulimme myös aina niin ihanaa Ismo Alankoa (Syvä maanantai), Ramsöön moottorimiehiä ja Pinnin poikia (Arto Järvelä ja Kimmo Pohjonen), Heikki Laitista, Kimmo Pohjosen tyttäriä. Encoressa Pohjonen pyysi lavalle isänsä soittamaan kanssaan haitaria, siinä vaiheessa tuli pientä ylimääräistä kosteutta silmään. Tampere talon yleisö taputti seisaallaan.

Palasin kotiin tyytyväisenä ja tukka vesisateesta lättänänä. Meillä olisi ollut klinikan juhlat, mutta en viitsinyt mennä sinne likomärkänä ja taide-elämyksestä pyörryksissä.

6 kommenttia:

Ulla kirjoitti...

Kateutta ja pahansuopuutta. Tuli ihan paha olo, mutta sitähän anonyymi kommentoija piilostansa tavoitteleekin.
Älä Heidi välitä, ei ole sen arvoista.

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Tuomas Enbuske sanoo lehdessä, ettei loukkaannu häneen somessa kohdistuneista ilkeyksistä.

Hän kostaa.

Minä taas loukkaannun. Tämä tiedoksi Anonyymille (= Murmur, Unna, Platon). Se on tietysti tarkoituskin. En ole julkisuuden henkilö, joten nahkani ei ole riittävästi parkkiintunut.

Ulla kirjoitti...

Julkinen blogi on avoin, myös pahansuovuudelle ja ilkeydelle.
Voisit tietenkin poistaa negatiiviset ja mieltäsi pahoittavat kommentit, mutta rohkeaa ja avointa Sinulta jättää ne muidenkin luettavaksi ja ihmeteltäväksi.

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Voisin
1. hylätä asetuksissa anonyymit kommentoijat, mutta silloin menettäisin kivojakin kommentteja
2. tarkastaa kommentit etukäteen, mutta silloin näkisin ne kuitenkin itse
3. rajata blogin vain tutuille, mutta en halua (olen narsisti)
4. lopettaa blogin, mutta sitäkään en tahdo

Dessu kirjoitti...

Viisas linjanveto, Heidi. Ilmeikkäät kirjoituksesi ilahduttavat meitä lukijoita. Ilkeämieliset räksyttäjät kyllä kummastuttavat pienen hetken, mutta ei niille kannata uhrata sen kummempaa huomiota.

Dessu

Anonyymi kirjoitti...

Eipä noista kannata mieltään pahoittaa. Korvallaankin näkee, missä suunnassa ongelma luuraa. Sääliksi käy.

Mutta totta on, että ilman noita pärjäisi hyvin.

Åboriginal