tiistai 1. helmikuuta 2022

Tämänpuoleinen

Hain uudet silmälasit. Jännitti, sillä ostin ne lyhyellä harkinta-ajalla. Kaksiteholasit ovat suuri sijoitus, olisin saanut samalla hinnalla kolme ja puoli kolmen istuttavaa Ikean Ektorp -sohvaa. Silmälasit ovat tosi hyvät. Aina ei kannata harkita vaan toimia.

Ottamatta kantaa rokotuspakkoon, huvittaa, että puhutaan hoitajien rokotuspakosta, vaikka pakko koskee myös lääkäreitä. Erittäin harva lääkäri vastustaa koronarokotuksia. Miksi kukaan haluaisia olla suojaamatta itseään vakavalta taudilta? Entä sairauslomat, pitkittynyt tauti ja kaipa rokotus vähän potilaitakin suojaa.

Tein työväenopiston kehon voima ja liikkuvuus -jumpan etänä. Toivottavasti viimeistä kertaa. Nyt pitää purkaa rajoituksia, sillä rokotussuoja on vielä hyvä ja valtavirus omikron kesympi kuin aiemmat. 

Osallistuin viikonloppuna kirjoituskurssiin, joka toteutettiin Zoomissa. Ihmeen hyvin se onnistui. Teknistä häslinkiä oli hämmästyttävän vähän. Olin molempina iltoina ihan poikki.  

Tässä yksi harjoitus, jossa meille annettiin sanat: elämä, parisuhde, ystävyys, jumala ja tuonpuoleinen. Aikaa jokaiseen oli minuutti. Pitää myöntää, että äsken vähän editoin omaa tuotostani, mutta vain vähän.

 

Elämä on ohi ennen kuin sitä edes huomaa, mutta siitä tulee ihottumaa.

Parisuhde on yhteinen kylpyhuone ja oma hammasharja.

Ystävyys on aurinko ja kuu ja jaettu viinipullo.

Jumala taivaassa, ihminen Facebookissa.

Tuonpuoleinen ja tämänpuoleinen eivät kohtaa kuin kerran.


5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Rokotepakko on kummallinen idea, kyseessähän on työsuhde-etu. Olen saanut sen ja kanta-asiakasedunkin, alkoi kauan sitten. TAYS tarjosi, enkä vängännyt vastaan. Olin tosi kauan sairastamatta kausiflunssaa.

Hoitajien ja lääkärien suhtautuminen asiaan on jostain syystä erilaista. Toisaalta, enpä ole törmännyt energiahoitoja tuputtavaan lääkäriinkään koskaan. Enkä enkelihoitojakaan.

ITC-ukkeli

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Minäkin olen pitänyt töistä saatuja rokotuksia etuna. Onhan ennestäänkin rokotteita, jotka on pakko ottaa. Tavallaan ymmärrän kuitenkin, että jotkut vastustavat rokotteiden pakollisuutta. Itse kyllä haluaisin, että minua hoitavalla henkilöllä olisivat rokotteet kunnossa. Influenssarokote ei muuten estä flussaa vaan toimii vain influenssassa! Kyllä niitä muutamia hörhölääkäreitäkin on.

Erikoiset Asiantuntijat kirjoitti...

Samaa olen ihmetellyt, kun yksikään lääkäri ei ole "tullut ulos" rokotevastaisuus edellä. Tai eihän se oikeastaan ihme ole. Lääketiede ja hoitotiede ovat kaksi eri asiaa ja eikös tämä rokotteen kehittäminen ole enemmän lääketieteen alaa kuin hoitoalan? Silloinhan on ymmärrettävää, että lääkärit ovat asiasta paremmin perillä kuin hoitajat. Eikös minulla potentiaalisena potilaana olisi oikeus myös kieltäytyä vastaanottamasta hoitotoimenpiteitä hoitajalta, joka ei ole rokottautunut koronaa vastaan? Sellainen hoitajahan voi vaarantaa terveyteni. Testithän eivät ole 100% varmoja.

Hanne,valkoinenleinikki kirjoitti...

Nythän on tullut ilmi, että myös rokotetut levittävät tuota tautia, joten on aika outoa asettaa ihmisiä eri asemaan sen perusteella onko saanut vai ei rokotuksia.Nyt tämä Omikron vielä näyttää tarttuvan helpommin rokotettuihin kuin rokottamattomiin.

Monia lääkäreitä on tullut esiin pakkorokotuksista, mutta he saavat kovin vähän julkisuutta meidän lehdistössä ja muissa medioissa.
Tämä geneetinenrokote on aivan uusi, ja se kehitettiin todella nopeasti ja saatiin lupa tehdä kokeelliset rokotukset ihmisiin. Kukaan ei tiedä, miten rokotteet vaikuttavat ihmisten immuneteettiin tulevaisuudessa. Tämä kokeellinen rokotus loppuu vasta 2023.
Kannattaa lukea uutisia myös muualta maailmalta, koska meillä kaikki mediat lietsovat vain pelkoa ja yden totuuden tietoa.

Enkä todellakaan ole rokotevastainen, mutta insinöörinä haluan selvittää monipuolisesti hyötyjä ja haittoja kaikille tuntemattomasta ruiskutettavasta tuotteesta.

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Minä taas en ole insinööri, joten en halua selvittää miten vaikkapa kerrostalo pysyy pystyssä. Ympäri maailman asiantuntijat lukevat samoja vertaisarvioituja tieteellisiä lehtiä. On mahdollista, että myöhemmin ilmenee asioita, joita emme vielä tiedä, mutta jos tämän epidemian aikana ei olisi alettu rokottaa niin ihmisiä olisi menehtynyt huomattavasti enemmän kuin nyt on tapahtunut. No suurin osa olisi ollut vanhoja ja riskiryhmäläisiä, mutta tässä maassa on otettu kanta, jonka mukaan meillä yli kuusikymppisilläkin on väliä.