keskiviikko 26. toukokuuta 2021

Rokotusbingo

Mietittiin tässä taannoin, että aina sanotaan, että "eihän siihen mene kuin kymmenen minuuttia" (kymmenen minuuttia tuntuu sopivan mitättömältä ajalta), kun kyse on jostain epämiellyttävästä tehtävästä. 

Venyttelyyn menee vain kymmenen minuuttia, televisiota katsoessa voi tehdä vatsalihasliikkeet, joihin menee se kymmenen minuuttia, samaten lakanoiden vaihtamiseen tai tiskipöydän siistimiseen menee tuo sama aika. Hiljalleen kymmenen minuutin pätkistä kertyy tunteja. Apua! Niihin menee koko elämä. Sitten kuoleman hetkellä miettii, että mitä minä tein. Minä vain pyyhin tiskipöytää. 

Olen nukkunut Futon-patjalla, joka lähenee elinkaarensa loppua. Ostin Futon-sänkyyn vaahtomuovipatjan ja sijauspatjan. Vanhassa patjassa oli villaa ja kookoskuitua, mutta muovihan on aina varma valinta. Päädyin tähän, sillä sain juuri sopivan kokoisen patjan, eikä sängystä tarvinnut luopua. Kohta sitten valitan tästä uudesta patjasta. 

Eräs Facebook-ystävä on kerännyt rokotusbingon: 

Kaikki toimi uskomattoman hyvin / Pakollinen rokotusselfie/ Ikäryhmäni aikoja saa varata nyt / En ole koskaan nähnyt noin paljon ihmisiä ohjaamassa eteenpäin / Rokotepassin kuva / Olkapää, johon laastari on kiinnitetty / 5G asennettu/ 5G ei toimi, missä vika / Nyt uskaltaa mennä harrastuksiin / Kiitos hyvinvointivaltio / Tunnelma oli harras / Ei sattunut yhtään/ Lopussa piti odotella 15 min, siinä ehti ajatella kaikenlaista / Kyynelehdin / Kiitollinen / Olen etuoikeutettu / Astraa / Pfizeriä / Kaikki sujui kuin rasvattu / Kiitos tiede / Liikutus / Huojennus / Magneetti ei tarttunut (jääkaappimagneetti putoaa olkapäältä) / Mikrosiru asennettu

Tehoaako rokotus, jos siitä ei ole kertonut somessa? Jos et ole vielä saanut rokotusta, niin valitse tuosta yläpuolelta sopiva päivitys.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

En asu Suomessa, mutta myös täällä kaukana rokotetut toimivat samoin - tapahtuma julkistetaan somessa kuin lapsen syntymä (ilman kiitoksia hyvinvointivaltiolle...). Itse en ymmärrä tuota liikutuspointtia, ehkä olen sitten tavallista kylmempi ihminen. En osaa kuvitella kyynelehtiväni kun lopulta saan itsekin rokotteen.

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Minua liikutti se, miten hyvin kaikki toimi. En osaa sanoa miksi.