tiistai 25. toukokuuta 2021

Vaihto

Uusi sänky pitäisi käydä ostamassa joka kymmenes vuosi, väittää taho, joka myy uuden auton hintaisia sänkyjä. Puhtaat lakanat kuuluisi pedata sänkyyn kahden viikon välein, sanoo alan suurin auktoriteetti, Martat.  

Puoliso kannattaa vaihtaa, kun siitä tulee vanha ja ikävä. Jos haluaa aikaa kestävän hauskan puolison, kannattaa ottaa M.A. Numminen, joka näyttää vuodesta toiseen ihan samalta.  Tekisi mieli mennä miehen luo ja kokeilla sormella onko hän oikeasti olemassa vai vaihdetaanko Nummista määrävälein.

Tarvitsisin uuden sängyn, mutta en osaa päättää minkälaisen. Toivon, että ovikelloani soittaisi joku alan asiantuntija, joka osaisi sanoa mitä tarvitsen ja mihin minulla on varaa. Sen jälkeen tuo tyyppi repisi sängystäni lakanat, laittaisi ne pesukoneeseen, käynnistäisi koneen, veisi entisen sänkyni pois, toisi uuden tilalle ja petaisi siihen puhtaat lakanat täsmälleen Marttojen ohjeiden mukaisesti.

Sitten seuraavaan asiaan. Kävin jokin aika sitten neurologin vastaanotolla, joka ei keksinyt minusta vaikeaa neurologista sairautta. Hän oli jostain syystä saanut päähänsä, että sairastan migreeniä, vaikka en sanonut sanaakaan päänsärystä. Nyt kun olen alkanut tarkkailla itseäni, niin ehkä minulla sitten on migreeni. Migreeni vain odotti, että se keksittäisiin.

Anteeksi poukkoilu asiasta toiseen. Vaikka minulla ei ole koiraa, niin suuri huvini on katsoa ohjelmia, joissa joku ottaa koiranpennun, eikä pärjää sen kanssa. Pentu puree kaikkea, varsinkin omistajaansa, kuseskelee olohuoneen matolle, eikä suostu kävelemään hihnassa. Sitten koirakouluttaja tulee kotiin kilo koiran herkkuja taskussaan ja opettaa pennun hetkessä tavoille. 


2 kommenttia:

Arto Melanko / Tempur kirjoitti...

hei, joitain asioita kannattaa päivittää eli vaihtaa kuten silmälaseja ja muita apuvälineitä - ja sänky on oikeasti nukkumisen apuväline - sen tulisi taata hyvä nukkumisergonomia ja riittävän laadukas sekä pitkä uni jotta palaudumme...

Valitettavasti useimmat hankkivat itselleen epäsopivan patjan ja tyynyn, koska kaupoissa ei osata neuvoa ja siksi ostetaan edullisia joissa ominaisuudet ovat vajaat - ja tuotteet on ylensä valmistettu juuri halpoihin "hintapisteisiin" eikä parantamaan unen laatua... hankitaan halpaa ja epäsopivaa jolloin vaihtoväli on oikeasti lähempänä yhtä vuotta kuin kymmentä.

Toiveittesi mukainen luotettava asiantuntija löytyy Tempur Brand storesta, kts sleepcenter.fi. Sanon näin koska olen ketjun johtaja ja koulutan jokaisen myyjän noudattamaan eettistä asiakaspalvelua jossa asiakkaan nukkumasento ja keho sekä toiveet on keskiössä - valitaan aina yksilöllisesti sopiva ratkaisu. Vain siten olemme saavuttaneet aseman jossa meillä on tutkitusti tyytyväisimmät käyttäjät, ja vain meitä Suomen Uniliitto ja Selkäliitto suosittelee - paras unelle ja selälle.

Hinnat kuin henkilöauto... joo jos haluaa sellaisen, mutta ilman alennuksia sinkkusängyt alkaen 1414 € ja aina jotain tarjouksiakin meillä on - ei tarvitse maksaa henkilöauton hintaa, mopojen hintaluokassa ollaan, mutta huomioi toisaalta se että sänkyä ajetaan joka vuorokausi 8 tuntia - kandee siis sijoittaa nukkumisen apuvälineisiin ja päivittää niitä - Tempuria 15 vuoden välein jollei ole jotain vaivaa joka vaatii tiheämpää uudistusta apuvälineiltä - tervetuloa.

Heidi Mäkinen kirjoitti...

En osaa nukkua kapeassa sängyssä vaan kunnon parisänky pitää olla. Yritän välttää turhaa ostamista ja minulla on jo sänky, mutta en tiedä voiko Tempur patjoja ostaa tuollaiseen sänkyyn. Nyt olen jo patjan ostanut, mutta jos se ei toimi, niin harkitsen sitten sitä vaihtoehtoa. No niin. Saitte ilmaisen mainoksen tänne.