torstai 22. marraskuuta 2018

Vielä gastroskopiasta

Mainitsin jatkossa muistavani tämän lomaviikon gastroskopiasta, en Helsingin reissusta tai jostain muusta yhtä kevytmielisestä. Vuoden päästä saatan sanoa, että viime vuoden marraskuussa kävin lomallani vatsan tähystyksessä.

Kun kävelin kotiin vatsakeskuksesta, paistoi aurinko. Huomasin kotimatkalla libanonilaisen ravintolan ja päätin syödä lounaan. Muita asiakkaita ei näkynyt. Sanoin ravintolassa työskentelevälle naiselle (saattoi olla ravintolan omistaja), että tulen vatsan tähystyksestä. Jotenkin tuntui, että minun piti mainita toimenpide. Naisen ravintolassa ei ollut asiakkaita ja minun kurkkuuni oli tungettu skooppi, jonka saatoin edelleen melkein tuntea ruokatorven yläosassa.

Gastroskopia on melko ekologinen lomanviettotapa, varsinkin kun kävelin vatsakeskukseen ja sieltä takaisin. Gastroskopia antaa koko lomalle merkityksen: alkuloman pelkäät toimenpidettä ja loppuloman olet huojentunut selvittyäsi siitä.

2 kommenttia:

Timo Lampi ☺ kirjoitti...

Eikä tarvitse kärsiä lentopelosta!!
Tässäpä oiva lomankäyttöniksi. :D

sorvatar kirjoitti...

Jos olisikin joka loma jokin "kopia", matka omaan suolistoon:) Olisi ympäristöystävällisempääkn luultavasti ja kiinnostavaa.