sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Rinnoista

Voisin antaa vihjeen jollekin naispuoliselle pilapiirtäjälle, sillä näen tämän piirroksena: pyöreärintainen nainen menee mammografiaan, jossa hänen rintansa litistetään. Seuraavassa kuvassa rinnat ovat litteät kuin patakintaat.

Pelasimme Orivedellä peliä: "tämä julkkis on minulle sukua". Kilpailussa pärjäsi myös "Cisse Häkkisen auto väisti minua suojatiellä"- tyyppisillä ansioilla. Eräs ryhmämme jäsen kertoi kirjailijasta, joka oli puristanut yllättäen hänen tissejään. Miehellä oli tuollainen tapa. Nuorena naisena ei ollut mitenkään tavatonta, että joku humalainen mies tarttui rintoihin. Usein se tuntui kipeältä ja aina vähintäänkin nololta. Jotkut miehet katsoivat puhuessaan maitorauhasiani ikäänkuin puhe kumpuaisi niistä.

Vuosia sitten kävin kuuntelemassa Popedaa. Istuimme konsertin jälkeen ravintolan baarissa ja Pate Mustajärvi tuli juttelemaan kanssani. Ystäväni sanoi rock- tähdelle "Se imettää vielä". Keskustelumme loppui aika lyhyeen, olisi kai loppunut muutenkin. Tämä oli yksi minun "tämä julkkis on minulle sukua"- yritykseni.  Maitoa pursuavista rinnoista kiinnostuu korkeintaan nälkäinen vauva. Maitoa valuu joka puolelle ja vaatteet ovat jatkuvasti maidon tahraamat. Elämä on suttuista, raskasta ja täyttä.

11 kommenttia:

Merja kirjoitti...

Tuossa kisassa olisin pärjännyt. Kerran yli 10 v sitten loppukesällä autoni hyytyi perjantairuuhkassa YLEn Ison Pajan eteen risteykseen. Paikalle ilmestyi polkupyörällä paidaton mies, joka mitään virkkamatta työnsi autoni jalkakäytävälle ja poistui niin nopeasti paikalta, etten ehtinyt edes kiittää. Kyseessä oli Martti Suosalo. Kaksi vuotta sitten sama mies istui vaimoineen viereisillä penkeillä konsertissa ja keräsin rohkeutta kiittää, mutta konsertti loppui ennen riittävää rohkeutta.

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Aika hyvä. Minun bravuurini on se, että olen joskus teini-iässä hoitanut Jyrki Kataista.

Merja kirjoitti...

Ei paha tuokaan. Sitten jos JK:sta tulee vaikka presidentti, voit jaella lehdistölle haastatteluja, millainen poju oli potkuhousuissa.

Merja kirjoitti...

MS esiintyy tänä vuonna Meidän Festivaalin avajaiskonsertissa. En voine kuitenkaan toivoa ensiavun tarvetta, että voisin kuitata kiitollisuudenvelkani?

Unknown kirjoitti...

Mä oon ollu samassa sateessa Tarja Halosen kanssa. ;D

Olivia kirjoitti...

Joskus 70-luvulla Hki-Vantaan lentoasemalla viereeni istahti Pentti Saarikoski. Hän kommentoi kuulutuksia sanomalla: ajattele, ne lähtee Pariisiin ja vaikka minne ja minä meen Joensuuhun, mutta onhan siellä Anneli (Sauli). Minulla oli tuliaisena miehelleni Campari-pullo, joka näkyi avonaisesta kassista. Pentti pyysi huikkaa, mutta minä en uskaltanut julkisella paikalla ruveta pulloa avaamaan. Jos olisin sen tehnyt, me olisimme vielä enemmän sukua.

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Meillä kaikilla on julkkistarinamme. Olenko kertonut kun näyttelijä Heikki Kinnunen kehotti minua ostamaan klapikoneen? Tai kun sanoin Urho Kekkoselle päivää.

erikeeper kirjoitti...

Hauska. Mun on kehuttava myös, että mä olen seurustellut naisen kanssa joka on halannut Bob Dylania... sen lähemmäksi en itse ole Dylania päässyt.

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Olet halannut Dylania välikappaleen kautta. Hyväksytään.

Arttorius kirjoitti...

Urho Kaleva yritti pokata äitiäni perheen kesäretkellä Hangossa 70-luvulla. Äitini antoi pakit, häntä ei kaljupäinen mies kiinnostanut kun oli naimisissa tukkapäisen isäni kanssa.

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Aina paranevat nämä julkkistarinat.