maanantai 28. heinäkuuta 2014

Vippi

Lainasin optimistisesti viikon vippilainaksi Kate Atkinsonin kehutun romaanin "Elämä elämältä". Teoksessa on lähes 600 sivua. Äkkiähän mokoman lukaisee.

Olen ahertanut saadakseni kirjaston e-kirjoja ladattua iPadilleni, enkä ymmärrä miksi se ei onnistu. Läppärille romaani tarttuu vaivatta, mutta kuka lukee kirjoja läppäriltä. Minulla on tarpeeksi luettavaa muutenkin, mutta kyse on periaatteesta. Turhautuneisuuteni on VAS-janalla mitattuna  99 mm. iPadini on noiduttu, muuta syytä en keksi. Osaisiko joku poistaa kirouksen laitteen yltä?

Kävin Tulenkantajien kirjakaupassa viemässä S:lle avaimeni. S hoitaa Kerttua kun lähden huomenna käväisemään Kuopiossa. Kertun vakituinen henkilökohtainen sijaispalvelija pianisti J lähti Hollantiin, joten hän ei voi huolehtia Kertun tarpeista. Kerttu saa taas tasoistaan seuraa, sillä kissaneitoa ruokkii tällä kertaa nuori runoilija. Parin päivän kuluttua se joutuu taas tyytymään vaatimattomaan seuraani.

Ostin alennusmyynnistä urheiluvaatteita, ikäänkuin paita, housut ja urheiluliivit potkisivat minut jumppaan.

Uin eilen ensimmäistä kertaa urbaanilla lähiuimarannallani. Uidessani saatoin seurata ohi pyyhältäviä junia.

1 kommentti:

sorvatar kirjoitti...

Onneksi olet saanut olla paossa pahaa tautia Tampereelta.

Nimimerkillä sain kun sainkin oksennustaudin Tampereelta. Toisaalta mukavaa sairastaa kollektiivisesti tamperelaisten kanssa.