sunnuntai 14. kesäkuuta 2020

Katolla

Kävin terassilla, sovin elokuulle Ahvenanmaan reissun ja melkein ostin väriä vaihtavan bluetooth -kaiuttimen. Ahvenanmaa tuntuu näin aamullakin hyvältä ajatukselta, kaiutin ei (onneksi sovimme, että mietin yön yli). 

Tapasin perjantaina paria kaveriani, kävelimme Tahmelassa ja kävimme Kujakollin terassilla. Minut valtaa välillä vastustamaton halu puhua ja kirjoittaa tamperetta vaikka en sitä osaa. Kadehdin niitä, jotka sanovat rennosti "Mää kävin vihroin Kujakollissa". Meniköhän oikein? Tätä saattaa lukea joku tamperelainen puhdasoppinen kielipoliisi.

Olen käynyt neljä euroa maksavalla roof walkilla Finlaysonin katolla, jossa liikuttiin tasakaton poikki kulkevia "pitkospuita". Tarjolla on myös vaativampi (ja kalliimpi) kattokävelyversio, jossa käytetään turvavaljaita, mutta joka sekään ei oikeasti ole mitenkään vaativa. Näin minulle on kerrottu. Katolta avautuvat maisemat ovat somat.

Eipä muuta tänään. Lukijamäärät ovat pudonneet, joten pitäisi keksiä jotain repäisevää, mutta tänään en jaksa. Antaa ihmisten vielä kitkeä kukkapenkkejään, polttaa ihonsa ja juoda roseviiniä. Kyllä se ohi menee.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minä uskon että nuo numeroasiat johtuvat siitä että ihmiset pyörivät noin yleisesti ottaen vähemmän blogiympyröissä, taas tietenkin koronan syytä, mikä nyt ei olisi. Tämän sanon blogien suurkuluttajana - olen joutunut etsimää uusia blogeja lukulistalleni (esim. tuolta sinun sivupalkistasi) kun vakiblogieni päivitystahti on selvästi laskenut. Olenkohan kumminkin sitten väärässä, kun nythän vasta sitä aikaa pitäisikin olla sekä lukemiselle että kirjoittamiselle... mutta jotenkin ehkä käperrytään sisäänpäin.

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Kun poikkeuslaki tuli voimaan blogissa kävi tuhatkin tyyppiä päivässä, nyt 300-400. Jos nyt sitten bloggerin tilastoihin voi uskoa.

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Siis valmiuslaki.

Anonyymi kirjoitti...

Kyl me tääl ollaa, jatka samal taval vaa.
t.Seija